Hemma igen!

Som sagt har jag ju ont i magen satt jag har legat på sjukhus sen igår. Dom trodde hela tiden att det va blindtarmen satt jag har fått haft dropp sen igår för att jag förmodligen skulle opereras idag. Har fått tagit massor med blod- och urinprover, ultraljud utanpå och innuti magen och gyn-undersökning. På ultraljudet såg man att lymfkörtlarna var förstorde och så, men dom hittade inte blindtarmen.
Men imorse hade febern gått bort och jag mådde mycket bättre, satt jag fick åka hem.
Jag fick iallafall veta att det var körtel buk som jag har i magen. Så nu är det bara ligga och vila och hoppas att det går bort. Men om det inte blir bättre så måste jag åka in igen och då blir det operation direkt..
Tog några bilder med mobilen när jag hade som tråkigast, dom kommer snart..
Har fortfarande inte lagt in New York bilderna men nu har jag ju tid när jag bara kan vila!

image174 image175

image178 image177

orkar inte

Orkar inte blogga, har så ont  i magen. Men jag ska till doktorn snart och kolla va det är. Skulle åkt in igår kväll men jag ville sova hemma ifall det va jätte lång kö.. Skriver mer sen när jag vet vad det är.


helgen

I fredags hände det inte så mycket. Jag och Zacharias gick ut och åt middag för att vi inte orkade laga nått sen gick vi hem och la oss i sängen med en godispåse och somna tidigt..
Sen i lördags vaknade vi tidigt så jag gick upp och bakade brownie för att han låg kvar i sängen och kollade på nån film. Sen cyklade vi till Zacharias och gjorde iordning oss. Efter de åkte vi till väsby golfklubb och mötte Sebbe. Faktiskt första gången jag va ute på banan och kollade. Det var iallafall fint väder så jag kunde gå och sola samtidigt men det blev väldigt kallt mot slutet! Sen blev det middag hos Zacharias och Eurovision song contest hemma hos mig. Fel låt vann! Jag heja på Danmark!!
Nu är det iallafall söndag och klockan är halv tio och de är bara jag som är vaken. Väntar på att Zacharias ska vakna, men men. Ikväll blir det morsdag middag hos mormor..


trött

Kom precis hem och klockan är 8. Ska bara lägga mig i sängen och kolla på lyxfällan. Tror det blir lite te och glass sen också. Jag är verkligen jätte trött! Idag har vi varit och plåtat någonstans ut mot nynäshamn och sen åkte vi direkt därifrån till salem..


Jag kan även berätta att de förmodligen inte blir någon imac. Har nämligen fått ett annat erbjudnade, men skriver mer om det sen när allt är klart..


Roligt

Igår hade jag besöksrekord, tihi!

Torsdag

Just nu sitter jag i studion och gör ingenting. Läser lite bloggar och kollar vart det är billigast med en imac. Hittade en på dustin som var 500:- billigare än om man köper en på apple + csn-kortet. Det var även mycket bättre grafikkort på den från dustin. Vet inte vilken jag ska köpa, på nått sätt känns det ändå som att det är bättre att ta den från apple..

Vet inte riktigt vad som händer idag, tror det blir plåtning lite senare. Sen efter ska jag bara hem och slappa, kolla på The hills om jag hinner hem innan de slutar..

Skriver mer sen, tjoho!

onsdag

Började med en lunch på dansmuseet och sedan en fika på rörstrandsgatan. Så såg min dag ut idag, skönt att ta de lugnt.. Sitter just nu i soffan och kollar på frusna män söker kärlek. Ska gå och duscha strax också.  Men vet inte riktigt hur jag ska hinna eftersom det är Pussycat dolls, Grey´s anatomy och Sex and the city.

Kollade klart på Andra avenyn idag! De va jätte spännande och allt slutade med att de måste fortsätta för att man ska förstå. Men hur ska de kunna fortsätta när alla har rest bort..

tisdag

Idag har jag suttit och retuscherat bilder i studion. Imorgon ska vi va ute och plåta hela dagen så hoppas det blir fint väder och att man int fryser ihjäl! Även idag fick jag ett till jobberbjudande, direkt efter praon. Vi slutar ju skolan den veckan satt det passar perfekt..

Måndag

Idag har jag varit i studion och fixat bilder som blev plåtade förra veckan. Ni vet modellerna som skulle stå i en hiss. Det gick bara bra även fast det var lite fix och trix..
Juste glömde och skriva en sak förra veckan. Han som jag har gjort CD-omslaget till, han blev så nöjd att han frågade om jag ville göra ett bokomslag till hans bok. Självklart vill jag det men det blir efter sommaren någon gång..

lättad!

Nu är jag lättad! Matten har varit min jobbiga grej i 2an eftersom de känns som att jag har fått lära mig all matte hemma utan någons hjälp. Såg ju för någon dag sen att jag hade fått VG i nationella, men nu såg jag att jag hade fått det i slutbetyg också! Är väldigt nöjd eftersom jag hade räknat med ett G.

Aja, idag har jag och Zacharias varit inne i stan och shoppat. Eller rättare sagt han. Jag skulle köpt en klänning, kjol och ett par byxor med hittade inget. Det var iallafall jätte mysigt även om jag bara fick vara smakråd..

Just nu är Zacharias och spelar innebandy med Lasse. Sitter här hemma och väntar på att dom ska komma hem så vi kan åka till Zacharias igen och sova där. Imorgon är det prao igen och jag ska vara i studion, vi ska fota några dansare..


Lördag

Jag kom nyss hem från Zacharias eftersom han har åkt på träning. Idag känner jag att jag måste ta det lugnt eftersom jag är helt slut efter veckan som var. Mina mål idag är följande:
- SLAPPA!
- Läsa VR.
- Äta tomat och mozzarella macka.
- Ligga på soffan och kolla på film.
- Ta en lång dusch.
- Byta lakarn i sängen och sen ta en powernap.

Juste, alla vet ju att matte nationella va för någon vecka sen. Alla säger att det är det svårare provet dom har gjort och att man kommer få ig. Själv tycker jag också det var svårt med inte det svårare jag har gjort. Tog de lite som de kom eftersom jag hade varit i NY och inte hade sovit på 1½ dygn så var jag ganska trött. Satt på provet iallafall tre timmar och kände att jag va ganska nöjd, vissa uppgifter var försig grymt svåra och man fattade nada. Men nu för att komma till saken så såg jag precis att jag hade fått VG. Jag är nöjd! Såg även att jag hade fått ungefär 8 stycken till ämnen som jag hade fått betyg på som var MVG. Så nu är jag ännu mer nöjd!

Uppehåll

Har inte bloggat någonting den här veckan. Men nu är det dags igen att börja! Ja, vad har hänt i veckan egentligen?

- Varit på praon. Håller inte på med knubyfilmen längre, utan nu är jag är studion och arbetar. Har gjort ett skivomslag där b la Mikael Persbrandt, Linus Wahlgren, Martin Stenmarck. mm är med och sjunger. Han som skulle ha skivomslaget blev så njöd att jag fick betalt även fast de bara är prao. Imorgon blir det en fotografering i studion där några modeller ska stå i en hiss och plåtas. Återkommer mer om det imorgon.

- Vi hade världens största nationalekonomiprov för ett tag sen. Nu såg jag att jag hade fått MVG på de, satt jag är väldigt nöjd!

De har väl inte hänt så mycket mer den där veckan eftersom jag har kommit hem ganska sent. Ska duscha och ta de lugnt ikväll..

tjejmiddag

Nu är klockan strax halv 2 och jag kom precis hem från tjejmiddagen. De va jätte mysigt och träffa alla igen.
Blev grillat kött och sallad, mums! Börjar bli hungrig igen, ska nog gå och ta nått att äta innan jag ska sova. Ska även kolla på andra avenyn avsnitten jag har missat..


hungrig

Jag är hur hungrig som helst! Vi har verkligen ingenting hemma och äta sen vi va borta. Så jag har varken ätit frukost eller lunch! Får nog gå till ica innan jag dör..

fredag

Imorse hade jag nationella prov i matte B. Alla tycker att de va jätte svårt men jag vet inte riktigt va jag tycker. Vissa va jätte lätta andra inte. Aja, får se hur de går sen..

Ikväll blir det grillning hos Julia med alla tjejer från gamla klassen. Ska bli väldigt skoj och hoppas de är fint väder ikväll också. Tror de blir en svart fodralklänning med svarta eller hudfärgade strumpbyxor. Kanske ska använda mina blommiga skor för första gången också.


hemma igen

Nu är jag hemma från NY! De va en fantastisk stad med mycket liv! Resan va jätte mysig och jag vill absolut åka tillbaka. Bilderna kommer snart..
image169

har lite tråkigt..

Namn: Elin Jennifer Brandt
Vad drack du senast? coca cola light
Vad gjorde du igår kväll? va med Zacharias
Kan du gå ner i spagat? nix
Vad ska du göra i kväll? vara med Zacharias
 Vad ska du göra i morgon? Packa!
Senaste inköp: strumpor till Zacharias
Tycker du om att cykla? helt okej
Vem sov du över hos senast? Zacharias
Vem sov över hos dig senast? Zacharias
Vem pussade du på senast? Zacharias
Vem träffade du sist? är med Kazper just nu
Vem skulle du vilja träffa nu? hmm, Björn Gustavsson?
Sjunger du i duschen? Ibland
Vem ringde dig senast? Zacharias
Vem ringde du senast? Zacharias
Hur länge sov du inatt? 12 timmar 
Vad gjorde du för tre timmar sen? tvätta kläder
Vad skulle du vilja göra nu? äta Ben and jerrys glass
Har du badat i år? jupp, badkaret och i Thailand
Vad heter du just nu på msn? Jennifer
Kär i någon just nu? jupp
Morgontrött? sådär
När är du född? 20 juli 1990
Vad läser du för bok nu? ingen
Vad har du för parfym idag? paul smith

tvätt

Idag är det min tvätt- och städ dag. Har städat klart garderoben och mitt rum, Har även tvättar tre maskiner med tvätt. Blir nog två till sen. Ska nog börja packa till NY också!

Tog en liten paus från mitt tvättande och åkte till Täby C och åt lunch med Anna, Julia och Malin. Sen stannade jag och Malin kvar och kollade lite i affärerna. Blev ingen shopping för min del, men köpte lite strumpor åt min kära pojkvän istället..


RSS 2.0