Länge sen!

Jag har inte orkat skrivit på ett tag, har haft mycket i skolan innan lovet!
I helgen har jag bara tagit det lungt med Zacharias, vi va i Täby centrum och shoppade i fredags och sen bara va hemma och kollade på idol. I Lördags låg vi bara i sängen och idag har vi inte gjort så mycket. Han är på match just nu, men han kommer hit efter. Imorn vet jag inte riktigt vad som händer, ska vara med Zacharias, får se om jag följer med Anna och dom till stan och shoppar och så ville mamma att jag skulle följa med henne och sova på hotell. Får se hur det blir! Annars har jag inget planerat under veckan, får ta dagarna som dom kommer.
Nu blir det nog Greys Anatomy marathon!

pluggar

Just nu ligger jag i sängen och pluggar samhällskunskap, "det svenska statsskicket". Vi har världens största prov på fredag. Hoppas det kommer gå bra, är ute i god tid iallafall. Igår sammanfattade jag alla instuderingsfrågor och sammanställde alla papper. Självklart för Tess och Madde allt för att jag ska skicka svaren till dom, men icke san nicke. Idag har jag varit väldigt seg och så eftersom jag hade migrän igår, somna t o m på bussen hem från skolan! Ikväll har jag lekt lite i photoshop och pluggat... och nu ska jag fortsätta plugga.

image37

På lunchen

Så sociala är Madde och jag på luncherna.
image36


Efterlyst

Hasse Aro i Efterlyst: Se upp för förhållanden om ni inte vill bli mördade, haha!
Haha, hur kan man säga de i tv:P
Aja, ska hoppa in i duschen nu.


Nedräkningen har börjat!

Uppe i det vänstra hörnet ser man hur lång tid det är kvar tills jag fyller 18 år! :D


Säger bara en sak:

USCH!

Nelly.se

Funderar på och beställa underkläder från Nelly.se vet dock inte vilka jag vill ha än! Finns många fina.
Vill även köpa en söt liten mössa från H&M. Vilken är finast, Grå eller Svart?
image34 image35

Onödigt!

Idag gick jag upp klockan 7 för att passa Ester, började inte skolan förens halv 2. Så då låg vi i sängen hela morgonen kollade på barnprogram och tog de lungt. Sen vid klockan11 åkte vi in till stan och åt lunch på Ginos med Tess och Maggan. Sen kom vi till skolan och Ester ville verkligen inte åka till mammas jobb men eftersom jag hade lektion så va hon illa tvungen. Precis när hon hade åkt kom Sylvia in och sa att vi inte skulle ha nån mentortimme för Rose-Marie var sjuk. Och sen när vi äntligen skulle ha svenska kom vår biträdande rektor in och sa att svenskan va inställd för Larissa va sjuk! Kul att jag gick upp klockan 7 i onödan! Och stackars Ester som behövde åka fram och tillbaka till stan! Så då var de bara åka till mammas jobb och hämta henne och sedan åka hem!

Trött!

I fredags åkte jag hem till Zacharias direkt efter skolan och bara myste. Vi var helt själva hemma, så då sov ni i några timmar, kollade på one tree hill och åt midag. Sen gick vi till Willys och handlade godis och myste framför Idol. Sen på lördagen åkte Zacharias på träning och jag åkte hem, skulle egentligen åkt till stan med familjen. Men jag orkar inte för jag hade så ont i magen! Efter Zacharias träning kom han hit, så då kollade vi på Stocklhom open men somnade till slut i soffan. När mamma, Lasse och Ester kom hem från stan så fick jag och Zacharias  underhålla Ester lite med att rita i målar block och kolla på barnprogram.
Idag gick mamma in i mitt rum och väckte oss. För mamma och Lasse skulle åka och hälsa på Sebbe på hans djur marknad och Ester ville inte följa med så då skulle jag passa henne under tiden. Men det slutade med att jag och Ester följde med på den där marknaden iallafall och Zacharias åkte hem för att han hade match.
Men vi var där bara en snabbis, åkte dit åt en voffla och kollade efter Sebbe som vi inte hittade.
Efter det åkte vi till Nickis Äventyslek. De var det värsta jag har varit på i hela mitt liv! Det var barn ÖVERALLT och ALLA skrek! Höll fan på och strypa dom! Tur så var vi bara där i någon timme!
Ikväll blir det slappande framför tvn. Orkar inte göra nått mer idag! imorn är det skola igen, Börjar försig 13.00 med mentortimme, som brukar hålla på i 10 min. Sen svenska i 1 timme. Blir även barnvakt till Ester innan skolan. Hon ville inte följa med mamma så tidigt till jobbet eftersom hon åker klockan 7. Så då får hon vara hemma med mig och åka med mig till skolan och så får mamma hämta henne där.
 Lite bilder från idag:
image32
Sebbes Skola.

image33
Nickis Äventyslek.

En speciell torsdag.

Går var skolan i Haninge för att ha friluftsdag. Kändes dock lite onödigt att åka ända dit bort eftersom det tog längre tid att åka dit än vi va där. Hoppas vi vinner tipspromenaden i allafall, vi låg 1an så länge vi var där!
Sen kom Mamma och Ester och hämtade mig för vi skulle till Södertälje och gå på Tom Tits, det var ganska roligt faktiskt. Var helt död efter en hel dag i skogen och lekande på Tom Tits.
image31

Idag har vi bara en lektion i skolan, samhällskunskap. Sen blir det Ginos med trion och sen hem till Zacharias.
Ikväll blir det Stockholm Open med Zacharias familj eller så blir det myskväll hemma hos honom.
Vi får se vad de blir.


image30

Furbyn, världens fulaste teknik pryl?

Enligt Aftonbladet var Furbyn med bland dem 10 fulaste teknik prylarna. Själv tycker jag att den är riktigt söt! Självklart hade jag en när jag var liten!
image29

"En smart leksak som reagerade på ljus, ljud och beröring. Den vaknade på morgonen och svarade på tilltal.
En succé som avtog när föräldrarna tröttnade på att den aldrig var tyst."

Duktig!

Idag hade vi examination i svenska, gick riktigt bra! Jag har även gjort om designen på min blogg som ni kanske ser.  Ikväll kommer Lena, Magnus och Ester, Ester ska bo hos oss fram tills på måndag!
Imorgon ska vi till Hanninge på friluftsdag, vafan ska vi göra ända där bort?! och enligt vädret ska de snöa imorn!!!
Kommer frysa ihjäl! Jag vill ju inte ha vinter redan nu :(


image27


Ikväll blir det tv-tittande från 19.30 - 23.00

- Hitta hem / Sjukhuset
- Roomservice
- Grey´s anatomy
- Fråga olle

- Myggan


 


Vill göra om mitt rum!

image25
Antingen vill jag ha ett hel vitt rum eller ...

image26
Svart och vitt.

Men antaligen blir det vita möbler, svart golv och svart detaljer. Riktigt snyggt!

Haha, fyfan vilket skolfoto!

image24
Haha, fyfan vilken klass asså! Ingen blev ju snygg, fast de bjuder vi på!
Observera Tess "STORA" rumpa, haha!

Vill ha!

Nu har jag hittat en dator jag bara vill ha! Det är en apple, Macbook gjord i 24 karats guld och äpplet är gjord i diamanter, bara sååå cool! Kostar 50.000:- Tyckte att det inte var så farligt dyrt, trodde de skulle va värre!

image22
image23

Bokomslag

image21

Träning

Imorse var jag och Tess och gymma. Självklart banga Madde i sista sekund. Det var i allafall härligt och träna igen!

Jag är bäst!

I helgen har jag varit med Zacharias så jag behöver inte skriva så mycket om det!
Men i allafall, idag var ja och mamma ute och övningskörde för första gången! Gick kanon, de var som att jag aldrig har gjort något annat än kört! Mamma var as stolt. Hopppas det blir mer körning imorn! 


Smilla

Nu har min lilla smilla kommit hem :D:D:D:D:D!!!!!!

Smilla

Smilla kom tillbaka:(!

image20


NU - Naturlig Utveckling

JAAAAA! Vårt parti vann och jag blev vice stadsminister (vice klassminister), hahha :D!!!

image19

Trött!

Igår var de Opera, Cosí Fan Tutte. Den var över 3 timmar, dom kunde ha kortat ner den till i allafall 1½ timme!
Eftersom vi skulle mötas utanför klockan 19.15 så stanna ja, Madde och Tess kvar i stan och va en timme i skolan. Sen gick vi på stan och kollade lite samt åt världens största hög med mat!! Sen blev det lite mer kollande i affärer och fika:) Haha juste, igår kom Marcus våran lärare innan operan och sa att han läste våra bloggar!
Idag har jag vart heeelt slut i skolan, tur att vi slutade klockan 12. Efter de gick jag, Madde och Tess till Ginos och lunchade och sen åkte ja hem till Zacharias:D
Ikväll blir de bara myspys framför tvn, är såå trött!


RSS 2.0