SOLIGT!

Just nu lever jag bara livet. Har solat lite idag och tagit det lugnt. I kväll blir det grillning med lite folk vid sjön. Har även kollat sista minuten resor idag men vi ska nog vänta lite till innan vi bokar. 

Nu ska jag göra mig i ordning och äta middag, sen är det dags att kila!



MICHAEL JACKSON

Första reaktionen imorse när mamma sa att Michael Jackson hade dött var, coolt. Kunde inte riktigt föreställa mig att han kunde dö bara sådär. Men det kan hända alla och nu var det tydligen hans tur. Fast jag tror försig att det handlar om en överdos av droger eller mediciner, men vi får se. Just nu spelas hans låtar på radion hela tiden.. Han var i alla fall kungen av pop!

Dagens planer är att åka till posten och fixa lite saker. Sen kommer Z och hämtar mig efter jobbet, då ska det inhandlas mat antar jag för han ville göra en mysig middag och hyra film i kväll. I morgon är det väggbygge som gäller!

Jag måste bara rekommendera två saker, ena är den nya mascaran som har en runt liten borste. Den är verkligen suverän! Den andra saken är en parfym från Victorias Secret. Det är en helt vanlig som tillhör deras olika serier. Där det finns massvis med olika hudkrämer och andra saker. Men parfymen är kanon och jag får hur mycket komplimanger som helst för den!



GODMORGON

Sitter just nu med en stor skål fruktsallad till frukost. Eftersom klockan är halv två så fick det bli en fruktsallad på banan, gul kiwi, melon och mango. Hur gott som helst! Snart ska jag kila upp och sätta på mig bikinin och lägga mig ute och läsa min bok som jag påbörjade i Miami. Riktigt bra faktiskt.

MÅNDAG

Ganska mycket att fixa just nu. I veckan ska jag söka in till några kurser på universitet och jag har precis sökt in till en reklam kurs på Berghs. Sen är det lite andra saker som ska fixas. Idag orkar jag inte göra någonting förutom att ligga på soffan och kolla på film. Juste, det blev en hel del shopping i Miami. Kul att även köpa saker som inte finns här hemma!



MIAMI BEACH & ORLANDO

Miami beach och Orlando va helt underbart! Allt var så perfekt, vi hann se en massa, det var kanon väder och fick vara med min älskling och hans familj. Tusen tack för allting familjen Nylund!



Nu har vi även hunnit med ett midsommar firande i Dalarna med över 100 personer så vi är ganska trötta idag.. Nu är vi i alla fall i bilen på väg hem, det ska bli skönt!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!


Det känns både skönt och tråkigt att sluta skolan, skulle gärna ha fått ett tag till. Presenterna var i världsklass, småsaker, hur mycket blommor som helst, champagne, massa presentkort, smycken, massvis med pengar och Miami/Orlando resa! Kan det bli bättre! I morgon natt åker vi till Miami och till värmen!

I morgon smäller det!

Kan ni fatta?? I morgon tar jag studenten!! Det är helt otroligt och det är sjukt mycket grejer som måste fixas innan. Ska strax hoppa in i duschen. Champagnefrukost kl 09:30 i morgon och sen fotografering kl 10:45. Utspringet är vid Wennergrens center kl 14.00!!! Hörs mer imorrn om jag har tid, puss hej!! 
FÖR JAG HAR SNART TAGIT STUDENTEN, FAN VA JAG ÄR BRA!

APU 3/6-09

Sista dagen på APUn. Känns både bra och dåligt! Har precis fått en otroligt bra feedback från en Creative Director och en Art Director. Dom gillade mitt arbete om blodcentralen jätte mycket och dom tyckte det var jätte bra! Så kul och höra! Detta bättrar på självförtroendet rejält. Visade även mina arbetsprover som jag har skickat in till Berghs och dom tyckte att idéerna och arbetet var kanon. Känns verkligen som ett bra avslut på min APU. Nu är bara fotografering för landslaget kvar på råsunda, 12:30 ska vi åka! Mer info sen. 
Update! Träffade Anders Svensson, min stora idol när jag var liten. Han är fortfarande söt men, haha! Träffade även en till och två tjejer från dam landslaget.

Har även lärt mig lite trick som man kan göra i photoshop och indesign när man gör tidningsuppslag och reklamannonser. Det som är bra att ha i framtiden är främst att man binder kontakter i branschen som man vill jobba med i framtiden.

APU 2/6-09

Vilket skit väder! Det värsta är att det ska vara sånt här på fredag också! Lite smått jobbigt, men det kommer inte hindra en att fira till max i alla fall. Idag har gjort visitkort åt ett förtag som heter Sungard. Har även gjort banners till Sas maters och Sas masters tour. Så det var lite skoj! I morgon är det fotografering på Råsunda för landslaget och sista dagen på praktiken. Ganska bra avslut faktiskt!

Har fixat naglarna idag också, dom blev jätte fina! Juste, har även glömt att berätta att jag har tagit årets första dopp eller snarare simtur i helgen!

APU 1/6-09

Sprang på lite ärenden runt om i stan och jobbade lite med allt möjligt. En ganska lugn dag! Min handledare hade glömt bort att det är min sista dag på onsdag och hade planerat massor med saker jag skulle göra nästa vecka. Tiden går så fort! Har inte direkt lärt mig något nytt förutom att man måste ta massor med ansvar hela tiden.

H&M

Dom här ska jag kolla in på lunchen!

APU 29/5-09

Gjorde klart inbjudningskorten och montera de på pannåer. Arbete med blodcentralen och skar ut reklamannonser och klistrade på de på pannåer som sedan skulle vidare till projektledaren. Hände inte så mycket mer än det. De var vinlotteri efter lunch och det märktes att alla var laddade inför en varm helg! Har inte direkt lärt mig något nytt förutom att man stämplar alla reklamannonser innan de skickas iväg för tryck. AD, copy, projektledare, mm. måste skriva på.

RSS 2.0