KUL


-

Tiden bara går och jag har bloggtorka. Har egentligen ingenting att skriva men jag gör det i alla fall bara för att. Arbetsproverna ska vara inne snart och jag har kommit en bit på vägen men det är lång kvar tills mål. Fick just lite panik då jag ska på utbildning i morgon hela förmiddagen på strandvägen och sen får jag schemat på måndag för maj månad. Arbetsproverna ska ju vara inne den 18:e maj! Nu blir det att köra sista racet så jag blir klar med dem! Bye bye arbetsprover

A WHOLE NEW WORLD


NOW WE TALKING

Den nya Marabou Passion limited edition tilltalar inte mig ett dugg. Passionsfrukt och chili i choklad, nej jag vet inte riktigt. Men nu har det kommit ännu en nyhet! Marabou polka! Detta kan vara helt i min smak.

EASYTONE

Fungerar på att införskaffa dessa skor från Reebok. Man ska tydligen förbränna fett mer tack vare bollarna i sulan och man ska få dom benen och rumpan som alla vill ha.
Hitt eller diss?

GAMLA STUNDER

Snart är det ett år sen vi tog studenten. Nu är det 91:ornas tur!

KORNBLÅTT

Har köpt ett matt kornblått nagellack. Perfekt att ha på tånaglarna nu när det börjar bli sommar!

BASEBALL

Blå eller röd?
Update: Det blev den blåa.

HAPPY

Nu är jag glad igen! Äntligen har jag fått en ny jacka efter att ha reklamerat den andra!

Blev en fin halsduk till också.STRESS?

Äntligen är jag klar med alla papper som ska skickas in till SU. Ska åka ner till brevlådan snart innan de kommer och tömmer den. I morgon ska det vara inne och självklart är man ute i sista sekunden. Något som är lite konstigt att man presterar och jobbar mycket bättre under press! Resten av dagen ska jag tillägna till arbetsproverna.

MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY MORNING

Helgen har varit lugn men mycket mysig, näst intill perfekt. Nu sitter den där den ska! Mer än det behöver inte sägas. I söndags blev det middag hos Sofie och Freddie. Mycket trevligt med tanke på att vi inte har setts på ett tag, eller sisådär på en vecka. I förrgår gjorde jag "bra-att-göra-saker" som att fixa hotmailen till vanliga mailen på datorn, tvättat och jobbat med arbetsproverna.

Sen igår så blev det det en lunch med Anna och sen efter det skulle jag till Jackie och hämta ut mina pengar för jackan, allt gick ganska smidigt och nu hoppas jag bara att pengarna kommer in på kontot inom några dagar. Sen var det bara att åka hem, fixa alla papper som ska skickas in till SU, åka och kopiera lite saker. Hämtade mamma samtidigt när jag ändå var ute och åkte. Sen hem och byta om för att åka och träna. Skönt att börja igen! Nu idag vaknade jag med tuppen, eller snarare att det inte går att sova när folk skriker här hemma. Så det var lika bra att gå upp eftersom jag ändå inte kunde somna om. Ska snart åka iväg och handla lite, skriva ut de sista sakerna till ansökan och sedan skicka iväg det. Sen hem igen och sätta fart med arbetsproverna!
Hoppas att min jacka kommer idag! Längtar!

LÅNGT KVAR

Det är mycket kvar med layouten men orkar inte göra mer för tillfället. Ska övergå till arbetsproverna istället som ska vara inne snart hos Berghs. Sitter och halv sneglar på Djurgården-Linköpings matchen, det står redan 2-0 i första satt det ser bra ut för Djurgården och om de vinner idag så är det redan klart att de går vidare. I övrigt har det väl hänt en hel del som att hemmet börjar komma i sin ordning.

Har även beställt en ny likadan jacka som jag köpte förut eftersom den blev förstörd och det har varit en lång och jobbig väntan på att jag ska få mina pengar tillbaka eftersom Jackie krånglar! Aldrig mer ska jag köpa något där kan jag säga.. Men nu är jackan i alla fall skickad och den kommer nog inom några dagar. En härlig halsduk fick även följa med från Barbour.

I morgon är det en speciell dag, har dock lite beslutsångest över vilken restaurang det ska bli men det blir nog bra tillslut. Äntligen får vi öppna vår skumpa som har legat och väntat i två år.


TREDJE GÅNGEN GILLT?

Nu blir det verkligen tredje gången gillt. Nu eller aldrig! För att komma igång igen med bloggen ska jag nog göra om den. Nu blir det grönt mango té och sitta med photoshop och göra en ny layout. Återkommer senare med lite nytt och fräscht!
J.

RSS 2.0