ÄR DET DAGS?

Ja, nu kanske det är dags att skriva lite i bloggen igen innan det blir ett till uppehåll. Det är den 20:e december idag. Julgranen är köpt, nästan alla julklappar, julpyntet är färdigt, det är exakt 48 timmar kvar tills jag står på arlanda och träffar min älskling. Det kan nästan inte bli bättre? Just nu är min musli i ugnen och om 20 min är den färdig, längtar! För att öka julstämningen lite lyssnar jag på All I want for christmas is you.. 4 dagar klart!

TRÖTT

Trött!! Hinner inte blogga så mycket nu för tiden.. Min vakna tid går åt att jobba och träna. Kommer hem från jobbet vid 21-tiden på kvällarna och då är man helt slut. Jobbar måndag-söndag denna vecka satt jag kommer nog vara död sen. Men huvudsaken är att det är kul och det är det! Träffar på massor med konstiga människor men alla är väl olika.

Har även fått första ansökningsbeskedet från SU också och det verka som att jag kom in, satt de är ju skoj! Är sjukt trött nu, orkar inte skriva mer.. Ska försöka sova ganska tidigt i kväll, ska upp och gymma imorn och sen jobbar jag till kl 20.00.

FULL FART

Några dagar har gått sen jag bloggade sist. Har inte riktigt haft tid, har jobbat torsdag och fredag på teknikdagarna på centralen. Har varit väldigt skoj och har träffat många nya människor. Jobbar även måndag-söndag men då är det EA som har event, kommer nog bli sjukt kul! Annars har jag varit i Uppsala idag och hälsat på Dennis och Johanna med familjen. Lika trevligt som vanligt. Har även kollat på mitt älskade hockeyproffs, annars har det inte hänt så mycket mer förutom att jag har fast en fruktansvärd träningsvärk! I morgon blir det mer träning och ny träningsvärk..

DEC. 2, 2009

Kom hem för ett litet tag sen från gymmet, har varit på shape. Det är typ det jobbigaste jag har varit på i hela mitt liv och mina ben känns fortfarande som spagetti. Nu ska jag ta en varm dusch och sen göra lite lunch.
Ska försöka skriva klart min önskelista också. Måste börja att köpa julklappar snart också, har inte kommit på någonting vad jag ska köpa än.

Update: Lunchen blev hur god som helst, blir lite förvånad över mig själv ibland. Mina ben är fortfarande som spagetti och jag kommer nog ha världens träningsvärk i morgon! Önskelistan är nu ganska klar, det är tillkommit lite saker efter i kväll för vi ska nämligen flytta! Februari/mars flyttar vi och jag får plats med en dubbelsäng och en egen walk in closet!

Planerna för i morgon är att åka till Sofie och gå en långpromenad med Melvin och sen fika. Ganska lugnt och skönt när man har träningsvärk. Hoppas det är fint väder bara!

LUCKA ETT

Idag är det 1:a december, alltså för man öppna första luckan i kalendern. Julen börjar närma sig nu! Det är också bara tre veckor kvar tills älsklingen kommer hem och firar jul. Det kommer bli så mysigt!

Annars då, så är jag 5500:- fattigare men är ett satskort rikare. Jag har sjuk träningsvärk men det är bara träna i alla fall, ska se järnet. Ska antingen träna med Sofie idag eller själv, det bror lite på om hon får eller inte.
Nu måste jag kila och göra mig i ordning, ska möta upp henne vid halv 1 för hon ska iväg och tatuera sig!
Hörs senare!

J.

RSS 2.0