DET FÅR RÄCKA

Det får räcka för den här gången.. En liten förnyelse i bloggen i alla fall. 
I kväll blir det middag, sen spa kväll för hela slanten. Varmt bad, hårinpackning, ansiktsmask, fixa naglarna, mm. Dock skulle det sitta fint med en bra bok också. Har länge fungerat på om man ska beställa boken L.A Candy men än så länge finns den bara på engelska. Satt i kväll kanske det får bli körboken eftersom jag ska boka intensivkurs i morgon! Jag håller det jag lovar, babe! 

I morgon är det helg igen, blandar ihop dagarna. Men det är skönt eftersom Z är ledig. Men på söndag börjar perioden som bara en har längtat efter.. Förvisso är det kul och kolla men det tar väldigt mycket tid också. Har inga direkt större planer för helgen annars, tar den lite som den kommer. Utgång? Middag? Hemma? Borta? Vem vet. På tisdag åker jag till Uppsala.
Det vet jag i alla fall..UPDATE!

Snart blir det en uppdatering i bloggen, ny design. Fortsättning följer...

LÖRDAG

Hade tänkt städa och fixa hemma idag. Men hittills har det inte blivit något av det. Har inte orken just nu känner jag. Har varit ensam hemma sen i förmiddags så då passade jag på att cykla ner till affären och köpa lite godis och mode-/skvallerblaskor. Så nu sitter jag på framsidan med lite tidningar, en godispåse och citronsaft. Ska väl gå in sen och börja städa.. I kväll lutar det åt utgång eller ut och äta. Får se vad det blir! 
Update! Yesbox, det blev utgång för vår del!


Igår hämtade vi thaimat till middag och sen lite senare på kväll hade vi myspys på baksidan.
Frukt doppade i vit och mörk choklad, mums!UPPE FÖRE TUPPEN...

Det är inte första gången jag inte kan somna om när Z åker till jobbet. Vet inte varför jag inte kan sova, går och lägger mig runt ett. Satt jag sover bara fem timmar per natt. Ändå blir jag klarvaken när klockan ringer.. Dagens planer är att ta det lugnt på förmiddagen och sedan åka och möta Z när han slutar. Hoppas även att mitt packet kommer idag!

VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAGSPRESENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag ska bli faster!! Jag längtar!!

HIP HIP HURRA!

Det är nämligen min födelsedag idag! Känns ingen skillnad men i alla fall. Nu är det 365 dagar kvar tills jag fyller 20. 19 är en ganska värdelös ålder satt det känns inte som att det behövs firas speciellt mycket! Jag har inte önska mig något heller, så vi får se vad det blir för presenter. Hörs senare! 

GRATTIS TILL MIG SJÄLV!

YES!

Denna bikini är just nu på väg hem till mig! Även ett par skor och lite ansiktsmasker. Längtar tills nästa vecka! Har även hämtat min lilla älskling nr 2 idag, så det känns skönt.

ONE WEEK


Det är en vecka kvar tills jag fyller nitton. Det är en dag kvar tills vi ska gå på Britney. Kan väl inte direkt klaga. Dagen har spenderats i sängen med datorn och tvn. Kvällen kommer nog också spenderas i sängen. Om jag inte fått ett samtal snart och åker in till stan.

TRÖTT?

Jag borde vara hur trött som helst eftersom jag inte kunde sova i natt och vakna kl 05:45. Har varit upp och druckit, kollat på tv, suttit vid datorn men ändå kan jag inte somna om. Känns inte som att det är någon idé heller att somna om nu när klockan snart är 08:00. Veckans planer är få, det ska vara dåligt väder så det blir nog till att ligga i sängen och kolla på film. Vi hittar heller inga bra sista minuten resor, så det kanske får bli en annan gång. Har ju som sagt redan varit i Florida för 3 veckor sedan.

RSS 2.0