HOPPSAN

Skickade efter en liten krya-på-dig present till mig själv. Love it!

BAGS

Denna väska ska jag köpa nu när lönen kommer, nice!


KLART

Såååå! Efter att ha varit så sjukt nervös imorse att jag höll på att spy så gick det lååångt över förväntan. Hade räknat med att bli grillad på svåra frågor och tveksamhet. Han som var ämnesansvarig upprepade massor med gånger hur imponerad han var av mina arbetsprover och att han verkligen såg att jag brann för det jag gjorde och att det syntes på mina saker att jag har kul när jag jobbar. Även de två eleverna som var med fick jag väldigt mycket beröm av. Tror nog inte att det kunde gått så mycket bättre än var det gjorde. Dock frågade de hur jag ställdes inför att jag fortfarande är så ung jämför med de som går på skolan. Men för mig är det verkligen inget hinder och de sa jag till de. Hoppas de förstår att jag kan och vill även fast jag är ung. Men de tyckte att jag hade väldigt mycket referenser inom för att vara så ung och de tyckte han var väldigt bra, plus att jag har en mamma inne i branschen. Nu får vi hoppas! Dock inte för mycket så man blir besviken..

I WANT!

Jag vill ha den nya Iphonen! Den finns i helvitt, kan det bli bättre?
Läs mer här: http://www.idg.se/2.1085/1.325996/har-ar-iphone-4

HELGEN SOM VAR..

I fredags var det student på förmiddagen för Sebbe, sen drog jag vidare in mot stan för att Träffa Sofie, Freddie, Leo och Emelie. Åt en underbart god middag hos S och F, sedan åkte jag, S och E vidare mot Grönan för att se Mando Diao. I lördags jobbade jag hela dagen och sen på kvällen tog vi bara det lugnt hemma hos Z. Det blev en sjukt god middag men blev nog lite för mätt så det kändes som att man skulle spricka. Sedan var det bara att gå upp tidigt på söndags morgonen och åka in mot Djurgården där jag och Z skulle möta upp S och F för en brunch ute på Hasselbacken. Bättre brunch får man nog leta efter! Efter det körde vi 5 kamp på grönan och gick i lustiga huset (nya fyllehuset). Efter det försökte vi övertala killarna att åka trampbåt men det slutade med "smaka på Stockholm" i Kungsan. En välfyllt och underbar dag eller snarare helg! Nu märks det verkligen att det är sommar!

Tur att det inte är så bra väder idag så jag kan vara inne och förbereda mig inför i morgon. Sjukt nervös! Jag kommer nästintill dö känns det som. Tänk om det går åt skogen, då är det kört! Varför kan man inte ha som alla andra, bara söka och sen går man ett antagningsbesked? Jag ska visa de att jag ska in där även fast jag är 9 år yngre än medelåldern! HERE I COME.
Grönan i fredags.
Grönan i söndags.
Hasselbacken.
Hasselbacken.
Utsikt.

SJUKT? #2


RSS 2.0