IDAG SMÄLLER DET!

Idag händer det mycket! Mösspåtagning, avslutning med klassen, valborg och det är även 4 år sen jag och Z träffades. Vi hörs senare, pusshej!

SÅ SKÖNT!

Idag har jag haft mitt sista prov, min sista lektion och min sista skoldag någonsin på gymnasiet! Det känns så skönt! I kväll blir det nog firande med Ben and jerry´s som jag glömde äta igår. Nu är jag fri från pluggandet ett bra tag och de är jag värd!

HELGEN ÄR ÖVER ÄNNU EN GÅNG

Nu är helgen över och jag skulle gärna ha ledigt lite längre. Känns inte som att jag har hunnit vila upp mig så mycket som jag skulle behövt. Snart går vi in i den sista skolveckan på gymnasiet, föralltid! Har fyra inlämningar och två prov mellan måndag och onsdag, sen är allt över! Mösspåtagning och valborg på torsdag, de ska bli skoj. Helgen har i alla fall varit underbar och ännu en fantastisk middag av älsklingen. Nej, nu är det dags att sätta igång att plugga! Hej svejs.

BILDER


Entrén, jag och Madde gjorde lite fint med ballonger utanför.

Lite människor.


Mina öl/drink underlägg.


Mina och Maddes arbetsprover.


Elever och lärare på Retro.


Så är ser det ut för mig just nu, mackor, varmchoklad med grädde och plugg.
Lite bild från skivan i söndags också.LÄTTAD

Vernissaget gick bra igår och det kom ganska mycket folk. Var i skolan från 08:00-19:00 och sen gick vi och lärare ut och drack lite. Det blev inge sent satt det va väldigt skönt! Man var helt slut i kroppen sen när man kom hem för att man har stressat hela dagen. Äntligen är examensarbetet inlämnat och klart! Nu ska jag bara skicka in dom till berghs. Dagensplaner är få och väldigt tråkiga. Tandläkaren och plugg.. Bilder från vernissaget kommer senare sen när jag har kommit hem igen. Puss hej! Blää, jag är rädd för att åka till tandläkaren...

SERIÖST

Vernissage i morgon på våra examensarbeten. Det står t o m på nöjesguidens hemsida! Så här står det på deras sida: 

"Vår är lika med studentskivor, examensarbeten och betygsstress för Stockholms ungdomar. Vanligtvis inte någonting som icke-tonåringar vill ta del av. Men eleverna på NTI-gymnasiet har ansträngt sig lite extra och ställer till med en vernissage imorgon där examensarbeta inom grafisk design visas upp. Det blir allt från "vanlig" formgivning och lagliga streetart-bilder till leksaksdesign och remixer av företagsprofiler. Dessutom har de bjudit in branschfolk i jakt på lite bra feedback. Vill du såga, hylla, eller bara stå i ett hörn med Pommac i handen och grubbla över skön design, ska du bege dig mot NTI-gymnasiet imorgon klockan 17.

Datum: 23/4 2009 17:00 - 23/4 2009 19:00"

 

Adress: Hagagatan, 25A

 

 

Denna bild har dom på deras hemsida och jag har gjort nomad 2008!

 


BALLERINA


Denna lilla krabat ska jag vara utklädd till ikväll! Snart är det dags att börja göra sig i ordning.

UTE

Sitter just nu ute på altanen och pluggar lite. Thelma och Smilla ligger på gräsmatten och rullar sig i solen. Ska köra ett sista race med arbetsproverna innan jag ska gå in och göra mig i ordning inför kvällen. Ikväll är det ännu en studentskiva och temat är sagotema. Jag ska vara Angelina ballerina, orkar inte klä ut mig så mycket. Dessutom blir det en lugn kväll eftersom jag har mycket i skolan just nu. Det är bara 10 skoldagar kvar av hela min gymnasietid! Helt sjuk! Skulle kunnat gå ett par år till om jag fick välja. Nästa fredag är det mösspåtagning också, så nu är det inte långt kvar!TISHA


Fick en ny tröja häromdagen av Mia och mormor, tack! 
Fick även två tröjor och en klänning av mamma, tack så mycket!

NATTI

Ensam hela dagen, ensam hela kvällen och nu ser det ut som att jag blir ensam i natt också.. Även fast andra saker hade sagts tidigare idag.. God natt!
_______________________________________________________________________________________________

Update! Behövde inte sova ensam även fast jag hade somnat när Z kom hem. Det var i alla fall skönt och vara ensam hemma så man kunde plugga i lugn och ro. Har fått mycket gjort och känner mig inte alls lika stressad längre!

JAHAPP

Jahapp, studentskiva igår och skola idag. Har sovit drygt 3 timmar i natt och är inte helt 100 idag men det är smällar man får ta. Det värsta är att alla mina lärare har frågat om jag mår bra, är sjuk eller om jag är väldigt trött! Så sliten ser jag väl inte ut?? I kväll blir det i alla fall replugg och ta det lugnt, kommer nog somna tidigt. 


Har hittat eventuella studentskor också, ska kolla på dom i morgon!

SLUT

Nu är det slut på onyttigheter och godis. Dock blir den här veckan ett litet undantag då det är fest, tisdag, torsdag, fredag och söndag! Vet dock inte riktigt hur jag ska orka men det är en annan fråga.

Påsken har varit hur skön som helst, solen har varit framme och det har varit upp mot 20 grader. Mycket godis och god mat har det blivit också. Nu är det dags att komma tillbaka till skolan igen och jag är taggad till tusen för att göra det bästa innan studenten.

JAHAPP

Idag blir det en del shopping om jag hittar det jag letar efter, studentskor, vita converse skor och smink. Innan jag åker iväg ska jag arbeta lite med arbetsproverna!

Juste, i år har jag inte bara fått mitt första myggbett utan andra, tredje och fjärde också!

STUDENTEN

Har panik för att jag inte hittar några skor som jag vill ha till studenten. Förvisso är det två månader kvar, men i alla fall! Har hittat dessa skor och det är verkligen såna jag har letat efter, men dom är beige! Jag vill ha vita! Dem skulle nog passa till klänningen men passar de till mössan? Beige skor är för sig lättare att använda sen än vita! Beslutsångest!!

VÅR!

Nu är det verkligen vår och solen skiner! Sitter här vid datorn med mitt kaffe och funderar på om jag ska sitta kvar eller om jag ska äta frukost ute i solen. Dagens planer är inte helt bestämda ännu, det enda jag vet är att jag ska arbeta med arbetsproverna.

Idag fyller Sebbe 18 år, grattis! Hoppas du klarar körkortet idag också!

HOME

Nu är jag och Zacharias hemma igen. Det var väldigt mysigt i Finland men det är ändå skönt att vara tillbaka i storstaden. Idag ska jag ägna hela dagen åt att plugga! Hörs sen, puss

I väntan

Just nu sitter jag och Z i bilen och väntar på att vi ska få åka in på båten. Vi ska vara i Finland tills på söndag, så vi hörs då. Är väldigt hungrig, så hoppas det här går fort! Ska köpa massor av godis att ha i bilen sen, längtar! Missä X är dom godaste!
Mamma, pussa på Thelma och Smilla från mig. Ha de så bra här hemma, puss hej!

Ps. Idag är det första april, hoppas dom inte lurar oss på båten!

________________________________________________________________________________________________

Update, nu sitter vi i hytten och kollar på utsikten / top model.
Båten är typ helt tom, vi var fyra bilar som åkte på och man har sett ungefär 10 personer totalt. As skönt!


RSS 2.0