REGN

Det slutade regna satt det var bara att gå till bussen och åka och träna. Dock var gymmet sämst där satt det får bli att satsa på passen istället eller på någon annan anläggning. De blir säkert bra! Kortet började tydligen att gälla den 1:a september och inte i måndags som de sa när jag va där sist. Satt det blev ingen mer träning den här veckan, men två ggr är alltid något!
Resten av dagen ska jag bara slappa!

GRATTIS!

Fick precis veta att Anna och Lukas äntligen har fått sin lägenhet och allt är klart! De flyttar in om en månad! Grattis!

BESLUTSÅNGEST?

Ska jag vara hemma och slappa idag när de är så dåligt väder ute och kolla på film eller ska jag åka och träna även fast jag har träningsvärk och lite ont i halsen? Vi får se vad det blir lite senare..

PERFECT DAY

Ska vara inne i stan vid elva i morgon för att träna, spinning och core. Sen blir det en shoppingtur och lunch. Hoppas det blir fint väder bara! Det gick inte så bra med mitt film-tittande i kväll, somnade och missade halva filmen. Nu är de ingen idé att försöka komma in i den. Z kommer snart också. Det kommer nog inte bli allt försent i kväll då han ska upp vid fem och jag vid åtta. Dock är det dubbel avsnitt av paradise hotel i natt. Men får väl kolla på de på datorn i morgon istället.

NR°90

Hittat några over-knee boots jag vill ha. Ska nog åka och kolla på de i morgon, innan dom tar slut! 
I kväll blir det myspys med film, hörs senare.

FÖDELSEDAGSFEST

I lördags fyllde älsklingen 19 år. Satt på kvällen blev det fest hemma hos honom. Allt blev lyckat satt det var kul. Klockan var väl runt fyra när vi gick och la oss så vi var ganska trötta igår. Men vi gick upp och åt en jätte god frukost i solen och sen städade lite. Sen var det bara att ta en powernap och vänta på att det skulle bli pizza till middag. Det var typ första gången jag åt upp en hel pizza, men var lite för mätt sen efter.

Imorse kom jag hem lite innan sex satt det var bara att gå och lägga sig igen och gå upp vid elva. Nu har vi varit på ikea och kollat lite och varit på gymmet och hämtat lite papper. Nu börjar mitt nya liv, träna, körkort plugg. Here I come! 

Juste var på möte/fika i fredags också, stora planer på g! Det luktar företag på långt håll nu, spännande!

TRÖTT PÅ EN TISDAG

Första dagen på länge jag ställde klockan igår för att jag skulle gå upp klockan nio imorse. Tror ni inte att jag hade problem att sova och somna klockan fem i natt. Var som ett vandrande lik när jag klev upp ur sängen i morse. Skulle vara och fixa håret vid tolv satt det var bara att gilla läget och göra sig i ordning. Klippning och fixade utväxten blev det. Känns skönt att ha den borta! Synd bara att den kommer tillbaka lika fort med tanke på att håret växer som ogräs. Sen blev det shopping, köpa nödvändiga saker som hår och hudgrejer. Funderar på om jag ska åka och köpa TRESemmé i morgon, skulle vilja testa det!

Kvällens planer är att inte göra någonting alls. Vara hemma och ligga på soffan. Juste igår bokade jag kör- och teorikurs. Det går riktigt bra med körandet faktiskt. Imponerad av mig själv nästan. Annars hände det väl inte så mycket annat igår förutom att det blev strömavbrott i hela Täby och just vi det tillfället befann jag mig i ett omklädningsrum i Täby centrum. Så de var tvungna att utrymma hela centrumet. Det blev en lätt kaos när när alla stod förvirrade och visste inte vart de skulle ta vägen. Veckans planer annars är att köpa gymkort, avskeds blablabla vad man nu kallar det för Zebastian som flyttar och födelsedags blablabla för Zacharias som fyller år. Ska nog köpa lite nya block och grejer så jag är beredd på att börja plugga, dock är det ett tag kvar. Annars tar jag dagarna som de kommer.



INGEN VANLIG SÖNDAG

Igår blev det utgång på Collage med lite folk. Trevligt var det och sent som vanligt. Men idag blev det inte en vanlig bakis-söndag utan vi har sprungit runt hela stan för att gå på visningar, totalt blev det tio visningar. Alla låg i Vasastan och runt omkring där satt det blev ju att vi gick runt över allt. Måste erkänna att jag är slut i mina ben nu. Men det får man vara när man har varit ute och gått från halv tolv till halv sex. Blev en liten sushi paus där emellan också. Juste, när vi gick där omkring gick vi på den gatan som jag har gått fram och tillbaka på flera gånger om dagen när jag gick till skolan. Var även utanför skolan och nu hade dom tagit mer skylten. Även fast skolan var jäkligt ful så saknar jag den oerhört mycket. 

DAGS ATT KILA!

Alldeles strax måste jag åka och möta Z, börjar få lite brådis. Igår hade jag körlektion och det gick hur bra som helst. Sen blev det bio på kvällen. En ganska skön och lugn dag. Idag har jag städat, lagat mat och gjort mig i ordning. Har äntligen fått en tid att fixa håret också, har verkligen längtat! Brådis, brådis, hörs senare!

OM DU HAR TRÅKIGT?

Gå in på gratismode.se och samla poäng så får du gratis presentkort på olika affärer!
Bra sätt om du är uttråkad..


STOCKHOLM

Nu är det dags att göra sig i ordning, har precis ätit frukost så nu ska jag bara fixa till mig lite. Ska åka in till stan för att shoppa lite hade jag tänkt. Får se vad jag kan hitta för något skoj, ska gå på Zara i all fall. Ska även kolla efter någon födelsedagspresent till Z. Det är verkligen svårt att komma på vad man ska köpa i present.

Juste, idag bokade jag körlektion också. Var tvungen, fick inte åka in till stan innan jag hade bokat det för Z. Så det var väl lika bra att få det gjort. Kvällens planer är ännu inte planerade, vi får se helt enkelt vad som händer.

BERGHS, HERE I COME!

Fick veta att den 15:e september smäller det. Då börjar jag på Berghs och jag känner mig verkligen motiverad! Det är jätte kul att en från min gamla klass ska gå samma kurs också! Så nu har vi stora planer inför hösten! Nu väntas det bara och se om jag kommer in på de andra kurserna jag har sökt. 

Nu är det dags att göra sig i ordning, snart kommer Frida och hämtar mig!

PÅ VÄG

Nu är jag på tåget på väg till Uppsala. Självklart fick min älskade mac följa med. Så nu sitter jag är på tåget och diggar musik och har det allmänt skönt.  Från Stockholms central till Uppsala central tar det exakt 40 min. Det är kortare än vad det tog för mig att åka till skolan varje dag. Helt otroligt egentligen. Men men, vi får se vad vi hittar på dag. Har aldrig varit i Uppsala riktigt, utan bara stannat där på vägen om jag ska någonstans satt det ska bli skoj. Mer update sen när jag är på väg hem!

ÄNDRADE PLANER

Dagen har bestått av att vila, kolla på tv, vila, sitta vid datorn och vila. Kvällen kommer nog bestå av desamma också. Snart kommer mamma och T hem, då ska vi åka och köpa thaimat, hur gått som helst. Har verkligen suktat efter det hela dagen. Det kanske blir till att hyra den nya Wallander filmen också, så man har nått att göra i kväll när man bara ska vila. 

Hoppas jag mår bättre i morgon för planerna är ändrande, åker till Uppsala i morgon istället för på tisdag. Har dock inte bestämt mig än om jag ska åka med SJ eller Upptåget, fast det spelar nog inte så stor roll. Upptåget är lite dyrare men går lite fortare. Men tid är pengar. Dock går det från Upplands väsby. 

Idag när jag bara har legat på soffan har jag följt de mesta såpor eftersom alla går i repris. Bachelorette blev så spännande att jag var tvungen att gå in på nätet och kolla på vem som vann. Nu är det final i Paris Hilton´s my new BFF, dock är det så patetiskt att jag inte orkar kolla klart på det. Men det programmet som egentligen är mest patetiskt av dom alla är Paradise Hotel men ändå är det så jäkla kul. Är tvungen att kolla på varenda avsnitt! 

VILKEN NATT!

Det var rena rama mördar natten för min del, eller kväll också. Det har visserligen pågått i tre dagar men nu fanns det inget som hjälpte. Ringde till KS och dom tyckte att jag skulle åka in direkt, det kommer inte finnas något som hjälper här hemma och jag fick absolut inte ta några fler tabletter. Stod i valet och kvalet om vi skulle åka in till KS och sitta där i flera timmar med massa andra som förmodligen inte var tysta eller vara hemma. Men tillsist beslutade jag mig för att jag hellre ligger i en säng än att sitta på en stol halva natten. Så tillslut somnade jag! Idag är det bättre, inte helt bra men jag får ta det lugnt så det inte kommer tillbaka..

RSS 2.0