JAG KLARADE DET!

Fan vad nöjd jag är! Ett moment kvar!

SÅ JÄKLA KLOCKRENT!

Han är ju inte ful direkt.Kan en kille bli mer lik Britney?

FLASHBACK

Har spenderat min dag framför teoriboken. Första gången jag känner mig taggad för att göra provet och det kan vara på tiden. Hoppas jag tycker det när jag väl sitter där också.

Igår kollade jag slutet på Love Actually som jag visserligen har sett ett antal gånger, men den är så söt! Man får verkligen flashback från förr när man hör "all i want for christmas is you", så har lyssnat på den halva dagen. Man längtar verkligen till julafton nu.. I kväll blir det att plugga och ta det lugnt. Ska upp tidigt i morgon och åka till Proxima i Nacka. Sen arbeta med projektarbetet och sedan skola. Ganska fullt upp, skulle även behöva plugga lite teori där emellan någonstans.

NU ÄR DEN HÄR!

Här hemma har vi redan ätit risgrynsgröt, druckit julmust och glögg. Snacka om att invigt julen fast det är oktober fortfarande. Lite tidigt kanske men varför inte?
Det har varit mycket plugg på sista tiden, både med skolan och körkortet. Sen har det varit en hel del andra saker också men snart börjar det här lugna ner sig lite.
Min dag kommer spenderas framför teoriböckerna och datorn där jag gör massor av teorifrågor. Kvällen är inte riktigt planerad, får se lite vad som händer. I morgon är det inflyttnings-/födelsedagsfest satt det är skoj!
Har egentligen inget att skriva men eftersom Tess klaga på dålig uppdatering får fick det väl bli ett inlägg.

HÖST ELLER VINTER?

Idag är det ett typiskt höstväder ute, häromdagen så snöade det. Det känns som att det är en blandning mellan höst och vinter. Helst vill jag bara ha sommar, men det är en egen liten historia.

Mycket tankar just nu, livet, framtiden, allt. Ganska mycket att tänka på. Allt i skolan, körkortet börjar närma sig. Vad händer i vår? Har precis ansökt till några kurser på SU till våren som jag kan ha som backup. Ja, vi får se vad som händer med allt helt enkelt.

FULLPROPPAT SCHEMA!

Igår var det shopping med mamma och mormor, sen hem göra sig i ordning och möta Madde för att åka in till stan. Sen blev det en lång middag för GT och vid klockan sju åkte vi till Söder för att möta gamla klassen och lärarna. Vi hade tänkt att inte vara där så länge men det slutade med att vi tog sista tunnelbanan hem. Men det var trevligt som sagt. Idag ska jag och Z hem till Anna och Lukas på middag, så det lär nog bli en ganska sen kväll i kväll också!

GAMLA MINNEN

Startade upp min gamla dator idag och kollade på massor av gamla bilder! Tänk vad mycket saker man har gjort som man inte tänker på. Hade hur mycket bilder som helst. Från balen, resor, alla dessa middagar, konfirmation, alla konstiga utflykter som sandhamn och massor andra saker. Nu när man kollar tillbaka på alla dessa bilder inser man t ex hur länge jag har varit tillsammans med Z, vi var ju ändå bara 14 år.

SÖNDAG

Mår väl inge vidare, har ont i magen och mår illa. Har fått i mig ett ägg på ett dygn så de börjar bli lite bättre i alla fall. Blir dock väldigt uttråkad av att sitta vid datorn och kolla på repriserna från Idol. Har nästan lust att åka och kolla på Zacharias match men det känns inte riktigt värt att sitta på bussen i nästan två timmar. Dessutom missar jag halva då eftersom den börjar om en timme. Får kanske lite plugg eller nått i kväll istället. Har för övrigt inget att skriva. Känns nästan som ett måste för sina stackars besökare som är inne varje dag..

RSS 2.0