CALI

Som sagt har vi varit i Cali och kom hem i torsdags. Började med en smärtfri start från arlanda då de inte var något problem med askmolnet. Sen blev det ett stopp i Frankfurt och sedan en 12 timmar lång resa till San Francisco. En kort visit där utan att se några broar och sedan vidare mot San Diego så var man helt död. Jetlagad de första dagarna och somnade vid 17-18 tiden. Det blev även en heldag på Sea world, se men inte röra Mexico, en hel del shopping och en viss del sol. Blev förälskad i de rosa cyklarna men insåg att jag skulle behöva flytta dit för att ha någon användning av den. Mitt nya favorit ställe Yoghurtland skulle nog också kunna få mig att kunna flytta dit. Det blev även en tripp till LA där vi besökte Hollywood, Beverly hills, Melrose och Santa Monica. Dessutom var jag med om min första jordbävning. På vägen hem fick vi se Manhattan och Frihetsgudinnan från högre höjder. Det var en kanon resa!


SJUKT?


UPDATE!!!!!!

Nu kommer det en god nyhet, en riktigt god! Fick ett väldigt trevligt samtal idag. Jag ska på intervju på BERGHS (!), helt sjukt! Jag måste skicka en bild på mig till dem som de eventuellt ska ha till klasslistor, mm. Ännu ett steg närmare min dröm! LOVELY.
Mer om Cali resan senare!

ÄNTLIGEN ÖVER!

Igår satt jag från morgon till kväll (natt) och gjorde mina arbetsprover. Idag har jag suttit från morgon till eftermiddag och försökt skicka in mina arbetsprover. Nu är det äntligen gjort! Nu kan jag bara släppa allt!
Packningen är nästan klar, bara lite så saker kvar. Ska strax åka till Forex och växla pengar. Längtar tills mamma kommer hem för hon har köpt en skjorta till mig som jag har letat efter över allt! Svart transparent skjorta. Love it!
Under de här dagarna när jag har stressat som ett djur har jag haft en trogen vän som har legat bredvid mig hela tiden så jag inte har tappat humöret!

PINK

Titta här vilken söt liten kamera jag har köpt idag. Perfekt att ha med sig i handväskan om man inte vill släpa på systemkameran. Dessutom är det en undervattenskamera som man kan bada med. Utmärkt till resan?

SHOES


SÅDÄR JA!

Nu har jag varit hos doktorn och fått antibiotika och lite annat smått och gott. Nu hinner jag bli frisk och kry tills nästa vecka! Jippii!!

Tillbaka till arbetsproverna...
Snacka om att fingrarna skriver av sig själv när man skriver gått och inte gott...

YESBOX

I helgen var det hela 5 år sedan vi träffades.
Känns ganska sjukt om man tänker efter! Men tiden går fort när man har roligt.

RSS 2.0