soligt!

I lördags skulle jag och Zacharias åka till Stan. Men när vi vaktade så visade de sig att Zebbe skulle åka till Väsby centrum, så vi följde med dit och sen tänkte vi åka till stan där ifrån. Så då gick vi där och kollade lite i affärer och åt lunch med Zacharias kompis. Men när vi var klara där så började de regna, så då blev det Täby centrum istället, eftersom jag verkligen skulle ha mina jeans. När vi väl kom till Täby centrum så va dom självklart slut i min storlek, så jag fick tycka lite synd om mig själv. Så då åkte vi hem, la oss i sängen och tog de lugnt. Sen var det middag och då planerade vi allt inför midsommar. Zebbe vill verkligen att de ska bli så bra som de blev förra året. Så allt ska va planerat i de minsta detalj, lekar, inbjudningskort, gästlista, allt. Sen tänkte vi åka och titta på bio men fanns de bara i Heron City och de tyckte vi va lite väl långt borta. Så då skulle de bli en myspys kväll hemma och Zacharias. Men mitt uppe i allt fick han försig att vi skulle åka hem till mig, men han orkade verkligen inte ta bussen. Så då skulle han gå och fråga sina föräldrar om dom kunde köra. Men då sa jag på skoj att vi kunde GÅ hem till mig. Klockan var redan halv nio och det är över en mil hem till mig så knappast att man orkade det. Men då blev han jätte taggad och till slut kom vi överrens om att vi skulle gå iallafall. Men om jag blev trött så skulle vi ta bussen den sista biten. Men nej nej, jag klarade mig hela vägen hem! De tog visseligen 1 timme och 40 minuter. men då tog vi en paus och köpte dricka på statiol också. Jätte mysigt va de iallfall. Tror inte de va tyst en sekund, haha. Vi prata alla från om de var bäst att ta lån och köpa hus eller bara ha en hyresrätt när man flyttar hemifrån till klassfester när man var liten. Haha, kul var det iallafall. När vi väl kom hem till mig hade jag ganska ont i fötterna eftersom jag hade gått i mina ballerina skor hela vägen, men det var inte så farligt som jag trodde. Och det som chockar mig mest är att jag inte alls har någon träningsvärk idag. Sen gick vi la oss och kollade på nått program om hur man skulle tolka alla målningar i taken på kyrkorna i Rom eller nått, haha! Jag tyckte de inte var så värst skoj så jag somna men Zacharias tyckte de var intressant.

Imorse vaknade jag av att de var som en bastu i rummet bara för att solen låg på och stekte. Så de var bara att gå upp och öppna fönstret. Men då kunde vi inte somna om så då gick vi upp och åt frukost och sen la oss i sängen igen. Sen skulle Zacharias och Nilsson åka och träna, och jag skulle plugga. Lyllos er som är lediga imorgon!
Kvällen blir nog lugn, ska duscha och kolla på Sveriges smartaste barn klockan 8 och sen kolla på en film klockan 9 som heter Galen i kärlek, tror att jag har sett den förut.

Tror att de inte händer något speciellt i veckan. Försig slutar vi klockan 2 varje dag eftersom det är buffet och så är det friluftsdag på kärsön på onsdag, hoppas de är fint väder! Ska försöka åka till stan någon dag och shoppa och fika lite. Jag måste ju också unna mig något när Zacharias tränar hela tiden!

Puss och Kram

Så skönt med ledighet!

I onsdags efter skolan åkte jag och mötte Zacharias och hans mamma i Täby centrum för att han skulle köpa skor. Sen åkte vi hem till honom och vände innan kan skulle på träning. Jag som trodde att vi äntligen skulle få mysa utan att han skulle åka på träning mitt upp i allt. Sen åkte jag hem i två timmar och åt middag. Sen kom Zacharias och hämtade mig för att vi skulle åka dit och sova. När vi väl kom dit var de bara att slå på tvn, de var ju Grey´s anatomy och fråga Olle. Så det blev inte dusch och bastu mys förens klockan elva. Men det gjorde ju inte så mycket, vi är ju lediga! På torsdag sov vi ut riktigt ordentligt och sen gick vi upp och åt frukost. Efter de skulle jag bara lägga mig i sängen en stund och kolla på tv, men de slutade men att jag somna och sov till fyra.
Sen väckte Zacharias mig och sa att han skulle CYKLA till träningen. Varför ska man cykla en mil innan man har träning, sen träna i två timmar och sen cykla en halv mil till ?! Sen vi åtta kom han hit, åt middag och myste.

Idag vaknade jag tidigt av att de var någon som städade, hade glömt bort att städaren skulle komma! Men Men, jag struntade i det och somnade om till halv tolv. Sen var de bara att sätta igång att tjata om att jag ville åka till Täby centrum och köpa nya jeans med Zacharias. Men nej nej, han skulle cykla en mil innan träningen och sen skulle han åka och träna! Men han lovade att vi skulle åka till stan imorgon!!:D Hoppas de blir fint väder och att han inte kommer med att han ska träna, för imorgon ska han vara ledig!

Ikväll ska jag hem till Anna och ha myspys kväll med middag med några tjejer från gamla klassen och kolla på film, mysigt mysigt! Vet inte om jag åker hem till Zacharias efteråt eller om jag åker hem och sover. Det bror på om han åker till Väsby eller inte.

Nu ska jag nog gå in och duscha, göra ansikts mask och göra hårinpackning. Sen ska jag göra mig iordning och dra mig iväg till Anna!

Ha en myspysigt kväll:) Puss och Kram

PS. JAG ÄLSKAR ZACHARIAS MEST AV ALLT!!!!! DS.

En vanlig måndag!

Idag har det varit som en helt vanlig måndag. Började med estet, sen lunch och till sist engelska.
Eftersom det var så kallt ute idag så orkade vi inte gå till Ginos utan det blev Evas istället. Då blev det potatis med gratäng och kassler, helt okej faktiskt. Men det slår inte kycklingsallad eller bakad potatis!
Efter skolan åkte jag till Kista för att möta mamma. Vi skulle kolla på en CK ring som jag skulle få, men eftersom jag har så smala ringa så fanns den ju självklart inte i min storlek. Men sen så ringde min moster till dom och gjorde så dom kunde special beställa en iallafall. Antingen blir det en hel guldig eller en silver med en ljusrosa stor sten. Sen gick vi till en té handel och köpte äppel och kanel té, äntligen! Det är så himla gott! Men sen när vi kom till ICA så fanns det på tépåsar också. Så nu har jag mycke té att dricka!
Haha, det hände en jätte rolig grej när vi va i Kista. Min kära bror skickade sms till mig att jag måste gå in på msn för att han skulle berätta något och jag fick verkligen inte ur honom var det var. Han sa att han hade fått sin kall i livet, trodde att han hade fått värsta drömjobbet eller nått! Sen när jag kom hem så sprang jag till datorn för att få veta vad han skulle berätta. Då visade de sig att han och hans bästa kompis ska va Dragqueen i skolan på någon modevisning, som hair and makeup linjen skulle fixa. Riktigt snygg var han! Mamma tyckte att vi va skit lika.
Nu har jag bara tagit det lugnt och druckit mitt underbara té och ätit bulle! Ska ringa min älskling snart:)

Puss och Kram

Trött!

Ville verkligen inte gå upp imorse när klockan ringde. Så jag tog en liten sovmorgon och sov till klockan sju, men sen kom jag på att inte inte gjorde någonting eftersom vi började klockan nio.
Idag har vi bara estet och engelska, orkar verkligen inte!
Helgen har varit lugn, i fredags var jag med Zacharias innan hans träning sen åkte jag hem till Frida och dega. Kollade på talang 2007 och åt jordgubbar, melon, ananas och godis! Sen åkte jag hem och sov, tror jag somna vid elva eller nått sånt.
På lördagen så skickade Frida sms och sa att hon var vaken, kl 08.30! Så vid 09.15 gick jag upp åt frukost och gjorde mig iordning för att hinna med bussen som gick klockan 11. Väl inne i stan gick vi affärer och kollade lite. Sen satte vi oss ner och fikade lite. När jag kom hem sen så hade mamma målat förådet svart! Men det blev as coolt. På kvällen kollade jag, Zacharias, mamma, mormor och Mia på ESC, de sög!
Sen på söndagen så tog jag och Zacharias det lugnt och kollade på hockey!

Puss & Kram

Vaknade tidigt!

Igår var det en lugn dag. Slutade skolan klockan tio och då gick jag och Stephanie till Ginos, det blev en cesar kyckling sallad och äppel och kanel té. Sen åkte jag och sov tills klockan blev halv fyra, då ringde mamma och sa att vi skulle åka til Täby centrum och shoppa lite. Det blev två klänningar och en keps och idag ska vi köpa ett par jeans. Till middag blev det sushi, mums! Sen åkte vi hem och då satte jag mig ner och gjorde min inlämningsuppgift, trodde den skulle va jätte tråkig men den har helt och dessutom var den klar på 20 minuter.
Sen kollade jag på Roomservice, Grey´s Anatomy och Fråga Olle. Efter det låg jag och smsa med Zacharias halva natten:) Imorse vaknade jag av att hela sängen skakade, fick sms av min älskling. Sen kunde jag verkligen inte somna om så jag gick upp oc gjorde mig iordning, så allt slutande med att jag kom 1½ timme förtidigt till skolan. Men det gör inte så mycket, har bara en lektion sen ska vi till Gammla stan och filma.
Imorn är det fredag, äntligen! Då är det sista nationella provet, sen är allt klart! På kvällen ska jag träffa Frida, vi ska typ ha myskväll. Sen på lördag ska vi åka in till stan och shoppa och sen ska jag träffa Zacharias.

Puss och Kram

Mysig kväll.

Började dagen med nationellt prov i matte. Det gick bra, var lättare än va jag trodde. Sen hade vi lunch och idag fick Madde välja ställe, så de blev Freddos. Usch usch säger jag bara! Efter de hade vi Urb, så skulle vi göra ett CD omslag. Det är helt klart dom roligaste lektionerna. Sen var det svenska, det gick mycket segare än vanligt. Kanske berodde på att jag var väldigt trött eller så var de för att vi hade om antika Grekland. Sen var skolan äntligen slut, har längtat hem till min säng hela dagen! När jag kom hem så stod våran grann katt utanför och kraffsade på dörren och ville komma in. Då såg jag att han var skadad på nacken. Ett jätte stort blödande sår och all päls var bort draget! Så då gick jag över till våra grannar och kollade om dom var hemma eftersom katten måste åka till doktorn. Då öppnade han och jag berättade att deras katt var skadad.
- Hej, eran katt var precis hos oss och jag såg att han var skadad i nacken och han blöder jätte mycket.
-Ja, jag vet. Men vi orkar inte åka till doktorn med honom.
Hur FAN kan man säga så om sin katt?! Antingen kan den dö av att han förblöder eller så kan han få massor med infektioner när han är ute och springer! Sånna människor borde inte få ha djur.
Grejen var också att de var inte ett sår som han kanske har rivit upp själv utan huden och pälsen var bort draget! Och det kan INTE katten göra själv, så antaligen är det dom som har tagit han i nackskinnet och dragit bort pälsen och huden på katten! FY FAN säger jag bara!
Sen åkte jag och mamma till Arninge för att handla lite, sen blev det middag! Efter det tog jag det lugnt, satt vid datorn ett tag och kollade på tv. Sen gick jag och tog ett långt varmt bubbelbad med peeling mask för ansiktet, en mask för läpparna, tända ljus och mysig musik. Kan det bli bättre? Det ända som saknades var min älskade Zacharias! Nu ska jag kolla på någon film som börjar snart och ringa min älskling.
Imorgon blir det en lugn dag, slutar kl tolv! Sen ska jag hem och plugga, kanske hinner träffa Zacharias också.

puss och kram 


Nytt test.

Vad använder du för sminkprodukt dagligen?  Foundation, solpuder, mascara & Rouge.
Var är dina föräldrar födda?  Sverige.
Vad är det senaste du installerade på datorn? hmm, kommer ej ihåg.
Vilken är din favoritrestaurang?  Ginos.
När badade du i en pool senast? Räknas friluftsdagen?
Har du varit med i någon skolpjäs?  Nej-
Hur många barn vill du ha?  1 eller 2
Vilken musikstil tycker du mest illa om? Allt möjligt.
Vad har du för TV-kanaler? massor
Har du åkt moped någon gång? Jupp.
Har du busringt någon gång? Absolut.
Har du fått felparkeringsböter? Nepp.
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Är höjdrädd.
Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Thailand.
Har du en egen trädgård? Inte egen.
Vilken är din favorit bland tecknade serier? Rasten.
Kan du alla orden i nationalsången? Jupp.
Badkar eller duschkabin? Både och.
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? The holiday.
Favoritpizza? Gillar inte pizza så värst mycket.
Chips eller popcorn? Chips.
Vilken färg på läppstift använder du? Genomskinligt.
Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nej.
Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nix.
Apelsin- eller äppeljuice? Apelsinjuice.
Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Stephanie och Madde, Gillad kyckling.
Favoritchoklad? Marabou.
Är du bra på matlagning? Haha, helt okej.
Klarar du att tanka själv? Det tror jag nog.
Pepsi eller Coca Cola? Coca cola.
Vad var det senaste du handlade? Kläder.
Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? kärleken!
Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Absolut.
Har du ringt något betalnummer? Ja.
Kan man vara vän med sitt ex? Absolut.
Vem var det du besökte på sjukhus senast? Min mormor, tror ja.
Hade du mycket hår som liten bebis? Lagom.
Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Inga, svarar alltid.
Vad har du i din väska? Nyklar, min kalender, plånbok, mobil, penna, banan, mm.
Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Ringer Zacharias.
Vad är du tacksam för idag? Fick min kamera igår.

Glad.

Har verkligen varit glad hela dagen! Vaknade med ett leende på läpparna och de håller fortfarande i sig, helt fantastiskt! Idag slutade vi klockan tolv så då fick jag och Stephanie till Ginos och åt, det blev en bakadpotatis med kycklingfilé som vanligt, mums! Sen när jag kom hem så låg jag i sängen och kollade på tv ett tag sen somnade jag och sov tills mamma ringde och väckte mig och sa att  hon var på väg hem med min nya kamera! Då var de bara att kasta sig ut ur sängen, men hon kom inte hem förens två timmar senare. Det var som rena julafton när mamma kom hem, fick en kamera och tre stycken bikinisar!
Nu har jag fotat hela dagen och de är verkligen kul! Snart ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på tv en stund innan jag ska sova.

Puss och Kram


En bra dag!

Idag har jag vaknat på den rätta sidan! Vaknade en minut innan min väckaklocka ringde. Då var de bara att gå upp, sminka sig och klä på sig kläderna. Glad som som jag var så skickade jag ett gulligt god morgon sms till Zacharias och frågade vad han gjorde. Sen skickade mamma sms och sa att hon kunde köra mig till skolan!
Det började verkligen bra! På vägen till skolan var det rätt segt, men glad att jag inte behövde ta tåget imorse.

Nu har vi ESV, inte så jätte kul men ändå. Vi ska göra klart vårat street art projekt, och vi har inte ens börjat!
Men men, efter den där lektionen så slutar vi för dagen:D

Då ska jag hem, göra min inlämnings grej till Urb och få min kamera:D!!
Skriver mer sen!

Puss & kram

Länge sen.

Det var länge sen jag skrev i min blogg, har inte riktigt hunnit med. En hel del i skolan och all fritid går åt att vara med min älskade Zacharias. Min helg har iallafall vart underbar! I fredags var jag hemma med Zacharias och tog de lugnt, somna försig tidigt men ändå. Men de gick nog inte nöd på honom eftersom han fick sin nya mobil, kan ju inte påstå att den är dåligt iallafall! En riktig värstig mobil! Men men, jag är fortfarande nöjd med min lilla shine.

Lördagen började med att Zacharias väckte mig och jag ville verkligen inte gå upp! Till slut fick han nog och började hoppa i sängen och drog upp mig för att äta frukost. Sen var de bara att gå ut och bära "plankor" som jag säger (Enligt Zache heter det brädor). Usch usch, tungt var det! Jag kunde knappt bära två stycken medans Zache bar sju stycken lätt som en plätt! Där efter var jag helt slut så då gick vi in och vänta på att Björn skulle komma hem igen. Men jag hann knappt lägga mig i sängen förens jag somna! Sen så sov jag tills klockan var sex och Zache kom in efter en lång arbetsdag och sa att vi skulle åka och köpa pizza. Ruffsig i håret och osminkad åkte vi iallafall till pizzerian mot mina viljor. De hela slutade med att pengar låg på bordet och hela familjen satsade på att jag skulle kunna äta upp min pizza! Om jag klarade det så skulle jag få alla pengar! Men efter en halv pizza var jag så mätt att jag knappt kunde ta en tugga till, så då blev de inga pengar! Jaja, kul var det iallfall! När vi kom hem sen igen var det bara för Zacharias att jobba i några timmar till,så vid nio tiden kom han äntligen in! Då var det bara myspys framför tvn, duscha och basta. Sen vid tolv kom Sebbe och hämtade oss, för att vi skulle sova hemma hos mig. Sen var det puss och god natt!

Söndagen började bra! Det var soligt ute, jag var på bra humör och jag hade min älskling brevid mig. Efter frukosten gick vi ut och hjälpte mamma och Lasse att bära in den gigantiska grillen! De hela slutade med att Lasse och Zache meckar med moppen och jag sitter i solen och läser skvaller tidningar. Och så var det verkligen hela dan också! Vi var inte klara förens kl halv sju, då vi äntligen fick gå in och duscha. Sedan blev det myspys med Jordgubbar doppad i choklad! Och självklart lite hockey, Sverige-Finland! Haha så skönt att Sverige vann:D

Nu ska jag sussa och drömma om min älskling! Imorn blir det en härlig dag, börjar skolan kl nio och slutar kl tolv. Och jag får min kamera!!!!!:D

Puss och Kram

RSS 2.0