ETT NYTT FÖRSÖK

Gör ett nytt försök att sätta igång med bloggen igen. Dock går det inge vidare, eller har snarare haft ganska mycket att göra som tex att flytta. Men börjar få i ordning nu. Har fixat i min garderob idag och har insett att jag kan starta en kläd och skoaffär. Har även satt fart med mina arbetsprover som snart ska vara inne. I kväll blir det att fixa i mitt rum..

En liten del av mina skor, eller snarare en del av mina high heels...

BAYSWATER

Det har inte blivit mycket bloggande på sista tiden! Har varken haft tid eller ork. Har velat fram och tillbaka om jag ska lägga ner den, men jag har kommit fram till att jag ska ha den ett tag till i alla fall. Mycket har hänt, dock sådana saker som jag inte tänker dela med mig av här. Min Z är ju som sagt hemma igen och det kan nog inte bli bättre. Mycket saker som har införskaffats, på alla fronter. Kläder och accessoarer är nog ingen nyhet men nu har allt börjat köpas som vi ska ha i nya huset. Min nya Bayswater är en stor favorit! Den är perfekt att ha datorn i också. Tack!

100% LUCKY TODAY

Enligt Facebook idag så skulle jag ha "100% lucky today" Ja, tror nästan att det stämmer! Vaknade upp imorse och kände mig mycket piggare idag än igår. Kände mig inte helt frisk men nu mår jag bättre. Tog det lugnt på förmiddagen och sen åkte jag in till stan för att gå på en anställningsintervju. Det gick super och vi skrev anställningsavtal och allt direkt! Satt nu känner jag mig glad! Dessutom är det bara 24 timmar kvar tills min älskling kommer hem! Kan det bli mycket bättre?!

Update: Det har nog aldrig känts så bra att säga hej då till min älskling som det gjorde nu när jag vet att han är på väg till flygplatsen för att åka hem! Nu är det inte många timmar kvar... Hoppas flygresan går bra och att det inte är några större förseningar bara!

RSS 2.0