ÄNNU ETT STEG NÄRMARE

Jupp, idag har jag gjort halkbanan ute på Gillinge. Det var sjukt kul och jag skulle gärna göra om det! Jag och Steph var så duktiga att läraren trodde att vi hade mycket bättre däck än alla andra, men det visade sig att vi inte hade. Vi var bara ruskigt bra helt enkelt! Ännu ett steg närmare körkortet, det känns skönt..

SÖNDAG=PLUGG

Idag är det bara plugg, plugg och plugg som gäller. Uppgiften som vi fick i skolan är inte den lättaste men det är kul och försöka tänka ut något nyskapande. Eftersom vi är så kreativa så kommer det nog galant. Vi måste bara komma på de där lilla extra som ingen annan gör!
Sen när det är klart blir det att plugga teori för hela slanten. I morgon är det både körlektion och teorilektion så det är fullt upp. Hela min vecka är fullbokad känns det som!
- Måndag, körlektion och teorilektion.
- Tisdag, Skola på Berghs SoC och träna.
- Onsdag, Jobba på SU mellan 08:30-14:30
- Torsdag, Körlektion, plugga och träna.
- Fredag, plugga och träna.

I`M IN LOVE

Är sugen på att skaffa mig en iphone 3G S, har visserligen redan en iphone men inte en vit!
Jag bara älskar den!
Dessutom har det kommit ut en ny ipod nano också som är lite små cool. Den har videokamera och massa andra saker. Men det bästa är att den har radio! Snacka om att man är en riktig apple tönt..
Men det märkte man igår också, det fanns inte någon som inte hade en mac och en iphone!

DARK HAIR

Nu ska jag kila in till stan.

SLUT I KROPPEN

Upp tidigt imorse för att träna och nu är jag helt slut! Vill bara lägga mig ner på soffan och kolla på tv. Men det har jag inte tid med. Måste göra mig i ordning för jag ska snart rulla iväg in till stan för ett möte eller vad man kan kalla det. Sen blir det middag och skola! Första dagen idag, dock är jag inte nervös än men de kanske kommer senare. Vi har redan fått en uppgift som ska redovisas framför alla så det blir skoj.

Har även tagit bort mitt blonda och är mörkbrun just nu, gillar det verkligen! Dessutom är det skönt att man slipper tänka på utväxten hela tiden.
Juste, Åke (Sillen) som har bott hos oss i över 2 veckor har äntligen hittat sin matte! Lite tomt är det utan honom men jag har ju mina små älsklingar ändå. Vi som precis hade fått polisanmälan och skulle lämna in honom på katthem så ringer en kvinna till mig igår morse vid sju tiden. Hon är helt exalterad och säger att det är hennes katt Sillen. Hon rusar in i bilen och kommer hit vid åtta i halvt pyjamas och nästan gråter. Tur att det blev ett lyckligt slut i alla fall.

LUGN FÖRMIDDAG

Det blev en lugn förmiddag med städning, lyssna på musik och snart ska jag göra mig i ordning. Klockan fyra ska jag vara på körskolan för riskettan, den håller på i fyra timmar satt det är nog bäst att äta middag innan jag åker dit.
Idag skulle min morfar fylla år, men han har det nog bra där uppe ändå. Grattis!

REKORD?

Spendera hela min dag i Täby centrum igår. Från 09:30-17:10. Det måste nästa vara rekord? Eller jag hade försig en paus på en timme då jag var på bilskolan men i alla fall. Körlektionen gick super, han räkna med att jag behöver fem lektionstillfällen till, satt det kommer ta två veckor ungefär! Riskutbildning ett i morgon och så ska jag boka riskutbildning två idag. Var även på teorikurs igår kväll och det är tre tillfällen till. Satt körkortet börjar närma sig!
Idag är det även 090909, lite coolt men inget speciellt. Dagens planer är väl att plugga lite teori och träna. Tror det blir core bosu i kväll! Annars inget planerat för veckan, hoppas det blir nått mysigt i helgen. Ska även gå och kolla ryggen på måndag..

AJ!

Har fått sjukt ont i ryggen! Vet dock inte vad jag har gjort! Kommer knappt upp eller ner från en stol. Men men, hoppas det är bättre imorgon. Då blir det upp tidigt ska vara i Täby halv tio och sen ska jag vara på bilskolan kl elva. Sedan är det teorikurs på kvällen, satt det blir en lång dag.

Denna dag har varit ganska lugn, övningskört och shoppat. Blev ett block och en mapp tills skolan börjar och ett linne. Såg att vi redan har fått en uppgift även om det är en vecka kvar tills vi börjar, satt det kommer nog bli stenhårt! Vi har även varit hos polisen och kollat om katten är chip-märkt men det var hon inte, satt det lutar väl åt att det är en sommarkatt som någon har släppt ut.
Aja, ikväll blir det té och kolla på tv. Måste vila ryggen!

FREDAGSMYS

Ska strax åka iväg till landet, stannar där tills i morgon. Ska möta upp Dennis och Johanna också på vägen så åker vi dit tillsammans! Det kommer nog bli en lugn kväll med middag, bastu, kanske lite kortspel om jag känner min familj rätt.
Idag har det varit träning på hög nivå, gymmade i två timmar och kommer vara helt slut i kroppen ikväll. Stel som en pinne är jag nog imorgon också. Tredje dagen i rad, nu blir det vila i helgen sen minst tre ggr nästa vecka!

NU ÄR DET DAX IGEN!

Har ätit frukost och nu dricker jag kaffe. Snart är det dax att sätta på sig träningskläderna och åka till gymmet. Idag blir det yoga och kanske en runda i gymmet efteråt. Dock har jag världens träningsvärk så jag knappt kan röra mig idag så vi får se hur det går. Träningen imorgon kommer nog inte vara den roligaste efter all träningsvärk!


EFTERLYSNING

Någon som saknar en borttappad katt? Sedan i lördags har de bott en katt på våran altan. Det är en hankatt, fortfarande unge, största dels vit men även grå/svart på huvudet och på ryggen. Katten är ovanligt tillgiven av sig och älskar att mysa och sitta i knät. Någon som saknar den?

HELGEN PLUS LITE TILL

Yesbox, blev inte direkt friskare av att jag tränade. Men nu känner jag mig ändå lite bättre! I fredags var vi bara hemma och tog det lugnt, en sväng på ikea med älsk men annars gjorde vi inte så mycket. Vi kollade på män som hatar kvinnor och åt thaimat. Sen i lördags var jag ensam hemma på förmiddagen då Z är och tränar, sen blir det middag hemma hos mig. En hemlös katt som är hur söt som helst kom förbi och sen dess har den varit här. Vi ska nog sätta upp lappar på ica, annars får vi ringa något katthem. Söndags kvällen bestod av att sitta i en hockeyhall och kolla på hockey. Man har verkligen glömt bort hur kallt det är där inne, så där satt jag som en uppstoppad krov.
Idag är det den första september och mitt nya liv börjar.
Nu är det träning minst tre ggr i veckan som gäller. Namn på företag spånas det på och även en logga. Sen är det Berghs om två veckor!

RSS 2.0