GRATTIS MORMOR

Idag fyller min älskade mormor 70 år! Vi ska hem till henne i kväll och fira henne med tårta. Hon blev ju som sagt firad i lördags eftersom vi ska packa och sånt i kväll. Ska försöka plocka fram allt innan vi åker dit så det inte blir så stressigt. Annars ska jag bara plugga på för- och eftermiddagen. Håller på och animerar Mike i Monsters ink.

Skriver mer sen...

SPOTIFY

Har suttit och jobbat i Maya nästan hela dan. Har verkligen har en mys idag med mjukiskläder plus en filt, tända ljus och té. Som vanligt har jag min filofax vart jag än går och sen har jag min bok som stöd när jag jobbar i programmet. Det bästa av allt är nog Spotify! Att lyssna på gamla och nya låtar, byta spellistor med kompisar, mm. Reklamen är dock en nackdel. Man kanske ska skaffa sig premium trots allt. Innan Spotify kom var man ju tvungen att ladda ner olagligt och sen lägga in de i itunes eller lägga in alla cd-skivor i datorn. Tänk va det utvecklas fort.. Har även suttit och kollat in den nya iphonen som kommer i år med 4G. Tror den kommer bli riktigt cool och ryktet säger att dom ska ha möte i vecka och fastställa vilken av alla förslag de kommer att bli. Väntar med spänning!

Har varit lite fram och tillbaka nu med resan till Orlando också. Äntligen har jag och Sofie hittat ett datum där båda kan. Men nu verkar det som planen har ändrats och att det lutar åt att alla vi fyra åker någonstans lite senare mot sommaren istället. Tror det skulle vara helt underbart!

I kväll blir det att ta det lugnt. Ska nog ta ett långt bad och gå och lägga mig ganska tidigt. I morgon är det heldag i skolan, sen träning och sen kanske bio (igen) med Madeleine. De blir tredje gången vi går på bio inom loppet av 10 dagar. På torsdag blir det att packa på förmiddagen och sen hem till mormor och fira henne på kvällen. Fredag morgon åker vi till London! Shopping, shopping, shopping och fotboll är det som står på schemat! Lovely.

PAUS

Senaste

Låt du hörde: John Mayer - Who says
Film du såg: Galen i kärlek.

Mat du åt: Smörgås till frukost.

Kram: Tror det var mormor.

Puss: Mamma

Känslan: På väldigt bra humör.

Resa: Miami och Orlando om man inte räknar med nått i Sverige.

Glädje: Alla söta dagisbarn, hela dagen

Dröm: Dagdrömmer om arbetsproverna och Berghs.

Person du träffade: Mamma och Tosse.

Personen du pratade i telefon med: Mamma.

Personen du fick sms av: Madeleine.

Gången du åt 7-eleven korv: Vet nog inte om jag har ätit någon korv på 7-eleven.

Gången du var utomhus: I somras.

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Skilda föräldrar, men om det ska vara hela familjen var det på studenten.

Saken du köpte: Nagelfil.

 

Allmänt:

Ska bli skoj: Åka på en resa med Sofie.

Ska inte bli skoj att: Gå ut i kylan.

Sparar till: Just nu är det nog en resa, men fick lön idag.

Pålägg som gäller: Ost.

Önskar att jag var bättre på: Maya, har hållt på med de hela dagen idag.

Dagens dryck: té.

Vad saknar du: Att vara med Zacharias.

Tre band/artister: John Mayer, Jay-Z och BEP.

Vad har du gjort idag: Arbetat i Maya.

Brukar du svära mycket: Nja, men det händer.

Hur tidigt stiger du upp: Olika varje dag.

På helgerna: Mellan 10-13.

Vad ska du göra ikväll: Plugga, jobba i Maya och komma igång med arbetsproverna.

Hur många timmar sover du per natt: Väldigt olika.

Vem är snyggast i världen: Min älskling.

Vad är det för veckodag: Måndag.

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Tog studenten, var utomlands och hade det allmänt skönt.

Favoritplagg i garderoben just nu: En vit t-shirt och gråa jeans.

Längd: 166 cm.

Vikt: 49 kg.

Byter gärna garderob med: Ja, vad ska man hitta på. Elin Kling?

Byxa eller kjol: Beror helt på.

Senast utlästa bok: Håller på med LA Candy av Lauren Conrad just nu.

Mitt rum kan beskrivas som: ? Vitt.

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, glad och lycklig.

Jag tränar: på Sats.

Jag ville bli när jag var liten: Makeup artist.

 

Ja, sånt här man kan man hålla på med när man tar en paus från Maya. Nu är det inte så irreterande längre utan ganska kul faktiskt! Sjukt mycket man måste lära sig men det kommer..


24:E JANUARI, 2010

Ganska händelserik men lugn helg. Har äntligen frisknat till och nu mår jag bra igen! I fredags vilade jag hela för- och eftermiddagen och sen på kvällen kom Madeleine och hämtade mig för vi skulle åka och äta middag och sen se Snabba cash. Den var helt klart värd att se men jag trodde faktiskt att den skulle vara bättre. Upp ganska tidigt på lördagen, skulle åka upp till Uppsala vid 12-tiden för att fira min Bror. Sen på kvällen blev det firande av mormor. Idag har jag och Madeleine varit och fixat naglarna och ätit lunch. Sen var jag tvungen att städa mitt rum eftersom jag hade vänt upp och ner på det i morse för att jag inte hittade mitt pass. Nu i kväll har jag tagit det lugnt, har lyssnat på John Mayer, druckit te och rensat datorn. Jag och Sofie har kollat på resor till Orlando också, men i morgon får vi veta när vi kan åka! I veckan blir det mycket plugg och sen på fredag åker jag till London!
Champagne och snittar medan mormor öppnade presenter.

TREDJE GÅNGEN GILLT.

Jag har nog aldrig mått så dåligt som jag gjorde igår. Jag tog alla tabletter man kunde tänka sig men ändå gick min min huvudvärk över. Jag som är van att ha migrän och det här var mycket värre! Sov 19 timmar i natt och ändå var jag helt slut när jag vaknade i morse. Då var det bara att klä på sig mjukisarna och åka upp till DS. Fick ta massor med nya prover och så gick jag göra massor med tester för att kolla så det inte var nått fel i hjärnan. Detta gjorde mig väldigt orolig men som tur var så visade det inget. Utan jag har bara en extrem inflammation i bihålorna och i trumhinnorna som gör att det blir tryck i huvudet. Men det visste jag redan.. Sen var det bara att åka hem och sova igen när jag hade varit där. Nu blir det bara att vila tills jag blir frisk igen. Åker ju till London nästa vecka!

DOKTOR BESÖK NR 2

Jupp, nu har jag varit hos doktorn igen. Har inflammation i både bihålorna och i trumhinnorna. Allt i huvudet är typ uppsvullet så det är inte så konstigt att jag har sån fruktansvärd huvudvärk! Nu har jag i alla fall fått penicillin, två olika grejer mot att svullnaden i huvudet ska gå ner och sen tabletter mot min huvudvärk. Dessvärre får jag inte köra på dom! Hoppas detta hjälper nu, annars vet jag inte vad jag gör! Måste dit igen om två veckor om jag inte är frisk..

Idag var det första dagen i skolan också. Allt gick bra och väldigt intressant! Mycket plugg och väldigt mycket att lära sig. Vi ska redan sätta igång med ett projektarbete. I morgon ska vi gå igenom animationens principer och grejer, väldigt kul. Hoppas jag kan gå bara, annars spelar dom in alla föreläsningar som man kan se om man är sjuk eller borta. Vi var ca 50 stycken i klassen och majoriteten var självklart killar och ganska mycket äldre dessutom men det ska väl gå bra att jobba med dom också!

Tyvärr måste jag lägga träningen åt sidan ett tag. Tydligen är det viktigt att jag INTE tränar medan jag är sjuk.. Jag som har kommit in i det så bra! Tur att jag har fått mina tre böcker nu..

NU HAR JAG TRÖTTNAT!

I två månader och en vecka har jag varit förkyld och haft hosta. För en vecka sen var jag hos doktorn och fick nässpray och grejer. Ska ta den två ggr om dagen i högst två veckor men han trodde att jag skulle vara bra efter en vecka. Nu har det gått en vecka, det har inte blivit ett dugg bättre, snarare sämre! Jag har ont i huvudet konstant och jag kan knappt resa på mig för då blir det sånt tryck i huvudet och inte ens tala om när jag lutar mig ner! Jag är trött på den här jäkla förkyldningen nu!

HELG

Nu är helgen över. Har varit ganska mycket faktiskt även fast den har varit lugn. I fredags var jag hemma hos Sofie och hade det mysigt med henne och Sofia. Upp tidigt på lördagen, åt lunch med Sofie, Leo och Alex. Sen åkte vi till Berghs för att få arbetsproverna. Detta har jag väntat på i nästan ett år och äntligen har de kommit. Mina planer har förändrats en del men det kommer bli så bra! Upp tidigt på söndagen också för att äta lunch med Madde på gamla hedliga Noco och sen gå på Avatar 3D. Helt klart värd att se med tanke på hur bra gjord den är! Dock lite lång kanske..
Melvin och Enzo.
Sofie blev frustrerad över att inte skrivaren fungerade som hon ville.
Sofie, Melvin och Enzo.
Madde på Avatar 3D.

ÄR PÅ G

Har bara gjort nödvändiga saker idag, känner mig ganska duktig faktiskt! Nu ska jag åka och träna lite också. Kommer nog somna som en stock ikväll, eller hoppas det i alla fall. Det blir allt för sena kvällar nu för tiden!

Puss så länge!

SMOOTHIE

Upp tidigt idag. Sitter och dricker min smoothie som jag har druckit i mängder de senaste dagarna. Ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning. Vid klockan elva ska jag upp till Löwet och sen får jag se vad som händer senare under dagen. Har lite grejer som måste fixas hemma. Morgondagen blir nog lugn, ska hem till Sofie och kolla lite resor b la. Sen blir det sleepover för på lördag släpps arbetsproverna till Berghs! Är riktigt taggad! Fixade CS4 igår, så nu är jag uppdaterad. Juste, va på min gamla skola igår och träffade alla lärare. Gud va man längtar tillbaka, skulle gärna gå sista året igen om jag fick, hehe. För att få lite mer flashbacks så ska jag träffa Madeleine på söndag och äta på Noco som vi gjorde hela tiden när vi gick i skolan. Sen ska vi gå på Avatar 3D, tror den är riktigt cool. Hoppas jag inte börjar må illa bara!

Juste, för några dagar sen var jag och fixade allt med skolan. Lämnade in massor med papper, fick en del papper, inloggning, schema, passerkort och allt vad man behöver. Nästa vecka drar jag igång!
Nu väntar duschen!

BÖCKER




Tre böcker har jag beställt idag. En som är kurslitteratur, en som är för idétänk inom reklam och en vanlig bok som jag länge har velat läsa. Fick också hem mina papper idag från SU, blev glatt förvånad. Börjar redan i skolan den 18:e januari, så det är massor som ska göras innan de. Måste dit på måndag och lämna in papperna och registera mig. I kväll blir det att sitta i soffan och kolla på premiären av lets dance. Ska upp ganska tidigt imorgon för att åka och träna.

I´M SORRY

Ännu ett till uppehåll i bloggen och jag har verkligen inte haft någon lust av att skriva något heller. Julen och nyår är över, min älskling har både varit hemma och redan åkt igen, nu är vi äntligen inne på 2010 och t o m några dagar in. Julen var lugn och underbar, fick inprincip allt jag önskade mig och lite där till. Nyår var också kanoners. Alla dagarna där emellan och efter har varit helt fantastiska eftersom jag har fått vara med min älskling. Nu är det ungefär tre månader kvar tills vi ses igen om jag inte åker och hälsar på. Tiden kommer nog gå väldigt fort i alla fall. Arbetsproverna kommer strax ut och nu ska det börja sprutas idéer på hög nivå. Sen ska åka en tripp till London för shopping och annat nöje, sedan blir det flytt och allt ska fixas in inför det och efter. Sen verkar det som att det blir en solsemster som jag verkligen behöver just nu och så kanske det blir det jobb på det. Men det som står högst upp på listan är träningen. Har äntligen kommit igång igen efter jag har varit sjuk även fast jag inte är helt hundra än. Sen efter att jag har hunnit med allt det här så är han hemma igen! Tror det kommer gå lika bra som det gjorde innan julen. Ska dock försöka vända tillbaka på dygnet lite åtminstånde. I kväll blir det inte allt för sent med tanke på att jag har sovit tre timmar inatt. Vi får se om det blir något mer inlägg senare eller om det blir ett stort glapp igen.

J.

RSS 2.0