RETUR

Är helt slut! Vi har varit i nya huset hela dagen idag och burit golv och färg, tagit bort alla lister, golv, handtag, mm. Min garderob kommer bli rena drömmen! Jag får plats med minst 100 par klänningar och skor till!
Något som är väldigt ovanligt är att jag ligger i sängen redan och klockan är inte ens elva. Vid den här tiden brukar vi vara på väg in till stan. Men gud vad skönt det är att ligga nyduschad i sängen och bara ta det lugnt en fredagkväll.

Juste, mina skor kom idag! Dock inte lika söta som jag trodde, nästintill gräsliga! Nu ska jag skicka tillbaka dom och beställa dom här istället. Söta till ett par jeansshorts i sommar..
Nu längtar jag till värmen!

Update: Det blev en jacka också och ett par gummistövlar.. Det är ett måste i den här sörjan!


KORT MEN INTENSIVT

Vi får nycklarna till nya huset idag. Renoveringen börjar om några timmar och om ca tre veckor flyttar vi in. Kan säga att jag faktiskt längtar nu. Nästan lika mycket som jag längtar tills att mina skor ska komma på posten. Men det jag längtar absolut mest till är att det är fem (!) dagar kvar! Det är helt sjuk! Det känns ungefär som att det är minst tre månader. Det bästa är nog att dagarna kommer flyga förbi. Vi ska fixa i nya huset, kanske någon utgång om vi orkar, träna och sen på söndag åker jag till Örebro och på måndag fortsätter vi till Vingåker. Sen är det bara tisdagen kvar! Wonderful.

DAGENS MSN...

... Mamma: Vad ska du göra idag då?
Jag: Sätta fart med mina arbetsprover hade jag tänkt. Vadårå?
Mamma: Ok, tänkte om du ville dammsuga?
Jag: VILLE? Ganska dum fråga. Snarare KAN du dammsuga?
Mamma: Iofs!
Jag: Men det kan jag göra.
Mamma: Sötnos.

SÖTT SOM SOCKER

Jag vet.. Borde egentligen inte köpa ett par till skor. Men va fasiken! Man lever bara en gång! Skor och klänningar är nog det bästa som finns. Även fast mamma blir galen på alla min klänningar och skor. Vi konstatera idag att jag har nog inte ens använt alla mina skor/klänningar som hänger i garderoben. Men de står där fint som prydnad i alla fall. Tur att jag får en egen walk in closet snart så hon inte ser när det kommer in nya saker i den. I Love it.

FREDAG=UTGÅNG, LÖRDAG=MYS

Fullproppad dag var det i torsdags! Gick upp tidigt för att åka till kista och fixa om mitt abonnemang till Tele2. Börjar gälla t.o.m den 24:e februari! Sen åkte jag ut till Bålsta och mötte Madeleine för att äta lunch. Sen hem en snabbis, dricka lite té och kolla på SATC. Töntar som vi är satt vi där med en varsin vit Macbook, en Iphone, likadana fodral till datorn. Dessutom satt vi exakt likadant. Johanna tyckte vi såg så töntiga ut satt hon var tvungen att ta kort på oss. Sen var det vara att gå ut i kylan igen och knata till tatueraren. Madeleine hade bokat tid för att göra två stycken. Dom blev verkligen fina men ibland såg det ut som att hon höll på att dö. Efter det så åkte vi hem till Madeleine igen och färgade mitt hår, gjorde middag och hade det allmänt trevligt. Sen sov jag där tills på fredagen och följde med henne till jobbet. Så jag satt där hela dagen med henne och pluggade lite grann och hjälpte henne att fotografera leksaker. Sen var det bara att åka hem, äta middag och göra oss i ordning för utgång. Grodan var dock inte så kul denna helg, lite folk eftersom det var helgen innan löning plus att det var rocktema. Men vi kom hem strax efter kl 6 på morgonen satt lite skoj hade vi allt. Men vi höll på att frysa ihjäl på vägen hem, bokstavligt talat! Lördagen bestod av bakismys i sängen med datorn. Sen åkte vi hem till Madeleine på kvällen och åt världens godaste pizza som vi gjorde. Sen hade vi en egen lite hejarklack framför Zaches match. Nu idag har vi varit och fixat våra naglar igen. Så nu är dom fina! Var dock lite crazy denna gång och gjorde lila glitter istället för vitt. Men jag blev nöjd! Nu idag ska jag bara ta det lugnt och börja packa lite smått inför flytten!

Juste fick världens konstigaste samtal i fredags. De ringde från vårdcentralen här och sa att de hade fått en remiss från Danderyds sjukhus. Jag har tydligen för lågt värde av något i kroppen som gör att man kan få muskelsvagheter och annat konstigt. De kan även påverka hjärtat och njuren, satt jag måste gå och ta massor med prover imorgon. Sen på fredag har jag telefontid med doktorn där hon ska berätta om provsvaren och "prata om det", vad hon nu menar med det. Tydligen ska man äta mycket bananer och dricka juice. Men eftersom det är något jag verkligen äter och dricker mycket av så är det ännu viktigare att jag går dit! Alltid är det något som är fel! Kul att få ett sånt samtal på en fredag då man måste vänta hela helgen innan man kan ta prover. För hon jag pratade med frågade mig om jag mådde bra tre gånger. "Hur mår du? Men hur mår du egentligen? Men i allmänhet, hur mår du? Jag mår bra!
Madeleine tatuera sig.
Bakisdag i sängen.
Mysmiddag framför melodifestivalen.
Lila glitter naglar. Äntligen har jag tagit bort mina tippar!

KÄRLEK NR 2

Nu har jag hittar "kärlek vid första ögonkastet nr 2". Hur kan något vara så perfekt? Jag skrek nästan av glädje när jag såg den! Dock inte över prislappen! Några tusen för mycket kanske.. Men det var tur att den inte fanns kvar i min storlek för då hade den nog legat i min brevlåda om några dagar..

BYTA OPERATÖR?

Jag har verkligen sämst abonnemang, så nu är det dags att göra en ändring! Ska jag vara kvar hos Telenor? Eller ska jag byta till Tele2? Har alltid haft Telenor och det känns konstigt att byta. Men att få "fastpris" hos Tele2 är billigare än att ha de abonnemanget jag har hos Telenor och då smsar/mmsar och ringer jag obegränsat. Man har heller inte någon bindningstid eftersom jag inte tar ut någon ny mobil (Väntar på Iphone 4G). Dessutom har alla dom jag ringer och smsar mycket också fast pris, satt det spelar ju egentligen ingen roll vilken operatör jag har. Alla dessa i-landsproblem! Beslutsångest? Jatack!

ALLA HJÄRTANS DAG

Alla har väl varit hemma och myst med sin pojk/flickvän idag. Detta har inte jag gjort eftersom min är på andra sidan jordklotet. Det närmsta jag kunde komma var att se live på hans match idag. Men det nöjer jag mig med ändå. Det värmer i hjärtat när jag ser honom och förhoppningsvis så hinner vi prata lite innan jag ska gå och lägga mig i kväll.

Veckan är redan proppfull innan den ens har börjat. Ska till Nacka i morgon, SU på tisdag, träffa Sofie på onsdag, sen ska jag klämma in en bio med Madeleine, utgång, massor med plugg och lite annat jobb! Dessutom ska jag hitta träna och sen på söndag ska jag åka och fixa naglarna med Madeleine. Men hellre lite för mycket än för lite!

Men sak håller jag lite tyst om än så länge, men ni får veta det snart.

VÄRME

Vaknade av att det plingade på dörren i morse men sen när jag kollade på klockan så var den inte ens nio. Tur att mamma gick upp och öppnade i alla fall för det var budet med mina Uggs som kom. Varma och sköna, dock inte så fina men. Jag kände att jag behövde ett par nya för mina andra är så utslitna. Dock ångrar jag mig lite att jag köpte bruna eftersom min nya jacka är svart. Men det fungerar nog ändå. Min Goose är ju brun och det är ju på vintern man ska använda dom. Men men, dom fungerar. Det är ju alltid roligare att köpa några snygga heels men detta var ganska nödvändigt.

Nu är jag redo med en kopp te och ska göra klart min karaktär. Just nu vet jag inte riktigt vad jag tycker om den där kursen. Föreläsningarna går ut på att läraren står och skryter som hur duktig han är som regissör och massor med annat trams. Vi har inte ens pratat om hur man arbetar i programmet utan man får bara en uppgift där det står (uppmärksamma "står", vi får nämligen uppgifterna på intranätet) hur man ska göra och sen är det bara att börja arbeta. Ingen information hur man ska göra eller någonting. Detta är lite märkligt eftersom man går kursen för att man ska lära sig programmet och inte bara få en uppgift att man ska göra en 3D karaktär som har en kropp, två armar, två ben och ett huvud. Tur att jag kan lära mig själv och har en snäll bror som kan allt inom animation och 3D. Skönt att den inte är allt för lång den här kursen också. Dock tar den väldigt mycket tid och den tiden skulle jag kunna lägga på arbetsproverna istället som nu ligger åt sidan ett tag.

Helgen kommer nog bestå av plugg och förmodligen ganska lugn. Ska kolla på Zacharias matcher på lördag och söndag hade jag tänk. Eller försöka i alla fall. Varje gång när jag ska göra det så blir det alltid något fel så att jag inte kan se den. Ändå drog de pengar från mitt konto och inte bara en gång, utan tre. Jag som inte ens fick se matchen. Så jag hoppas på bättre lycka denna gång.

Nu vidare till pluggandet..

FULL FART FRAMÅT

Det har varit full fart hela dagen idag! Fick upp 06.20 i morse för att åka till skolan på föreläsning, sen åkte jag och jobbade direkt efter. Hann få i mig en halv packa under dagen eftersom jag jobbade tre timmar längre än vad jag skulle ha gjort. Men kul var det i alla fall, alla var nöjda och allt var jätte lyckat. Kom hem strax efter åtta och var helt slut. Det var bara att ta bort sminket och sätta på sig mjukiskläder. Nu ligger jag halvdöd i soffan och ska nog gå och sova snart. Måste upp relativt tidigt i morgon för att plugga och köra klart min karaktär.
God natt...

PLUGG

Min blivande karaktär till skolan. Först gjorde jag en hund men jag gjorde om allt istället. Det är långt kvar på fågeln också. Som ni ser är inte benen klara än och så.. Får jobba vidare på det sen i kväll. Ska hoppa in i duschen strax och sen åka över till pappa. Det är kalas där i kväll, vet dock inte vilka som ska dit men det är nog några stycken. Hoppas Dennis och Johanna ska dit eftersom jag inte träffar dom så ofta. Fast nu kollar dom på lägenhet här nere i Stockholm! Strunt samma, nu har jag ganska bråttom.
Den förbannade posten har fortfarande inte kommit än och klockan är snart halv 4!

UPP MED TUPPEN

Gick upp kl 07 i morse. Satt och sminkade mig och insåg efter en stund att det inte var någon föreläsning i skolan idag utan bara övningar som finns på nätet som man kan göra hemifrån. Det är alltså om man behöver hjälp eller inte har programmet hemma som man kan åka till skolan. Så varför gå ut i kylan när man kan sitta hemma med en kopp te och lyssna på The voice samtidigt. Dessutom tjänar jag en timme på att plugga hemma eftersom jag slipper den hemska bussresan. Perfekt! Nu blir det plugg, plugg och plugg i förmiddag. Känner mig ganska laddad faktiskt även fast jag har sovit i fem timmar i natt. Har ju min sötnos som ligger bredvid mig och håller mig sällskap. Dock har hon inte riktigt vaknat än utan hon tar en sovmorgon på köksbordet under lampan.
Hoppas mina Uggs kommer idag! Nä, nu ska jag återgå till pluggandet!

MÅNDAG

Har varit på Bodypump ikväll. Jag är helt slut i kroppen och jag kommer troligtvis inte kunna gå normalt imorgon. Nu är jag färdig duschad och sitter med mjukiskläder och en kopp te i soffan.

Resten av hela veckan fullproppad! Imorgon är det skola och jag orkar inte ens tänka på allt som ska göras!

BEROENDE?

Seriöst? Är man så beroende av sin iphone/ipod att man måste ha de som påslakarn? Dessvärre är det nog så eftersom de är tvärslut över allt. Själv har jag med mig min mobil över allt men detta är nog lite väl överdrivet.
Nu är det god natt för mig..

MYSLÖRDAG

Yesbox, jag lever eller i alla fall halvt. Planerna blev helt ändrade igår satt vi var hemma hos mig innan och så sov Madde här i natt. Vi hade mycket trevligt både innan vi gick ut och under själva kvällen. Vi kom hem kl 06:00 i morse, sen var jag uppe i några minuten och sa hej då till Madde när hon skulle åka hem. Sen gick jag och la mig och sov igen till 15:30, då mamma tyckte de var dags att vakna till liv. Nu ska jag hoppa in i duschen så jag kommer igång lite, sen blir det mys framför tvn med en stor godispåse.

SHOPAHOLIC

Igår blev det shopping och idag blev det shopping. Har även beställt ett par skor från nätet som jag väntar på. Men idag hittade jag äntligen jackan jag har somletat efter. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Visserligen kostade tretusentvåhundra kronor men den var värd varenda öre!
Just nu sitter jag hos Madde på jobbet. Laddar upp lite inför i kväll. Sen blir det dricka och middag hemma hos henne och sen rullar vi in mot stan.


SAKNADEN ÄR STOR

Nu börjar jag tröttna på det här. Vill bara att min älskling ska komma hem nu!
44 days..

VALENTINE´S DAY

Längtar tills denna film har premiär! Hoppas den är minst lika bra som It´s complicated var. Om ni inte har sett den är det ett måste! Det är den bästa filmen jag har sett på länge. Jag och Madeleine kommer säkert sitta där på premiären och skratta/gråta. Bio är vår nya grej! Det är dessutom kul att det är så många kändisar med i den. Jag tror den kommer vara super bra! Annars blir det en besvikelse..

PICTURES

Några mobil bilder från London.

EYE

Hemma igen från London. Vi har gjort allt som man ska göra i London ungefär. Gått flera mil och kan hela tunnelbanesystemet utantill. Dock blev det inte så mycket shopping för mig men har beställt på nätet istället. När vi kom fram i fredags förmiddag så började vi med en lunch på Starbucks och shopping. Lördagen bestod av fotboll, West ham - Blackburn och sen Queen musikalen på kvällen. Sen i söndags kollade vi på allt man ska kolla på, som London eye, London bridge, Big ben, mm. Det har även blivit en hel del shoppingrundor där emellan utom några köp. Flyget hem igår gick runt till även fast det nog inte var så lugnt som man trodde. Det stod på text-tv och i tidningen idag att de hade tagit en misstänkt som hade filmat säkerheten igår på planet. Tur att jag inte såg de för då skulle jag väl få panik. Tur åkte han fast i tullen och sitter nu i häcktet. Trött som jag var när jag kom hem så somnade jag på en gång. Sen åkte jag direkt till Sofie imorse och åt lunch. Vi var tvungen att ha en lite update om allt som har hänt på sista tiden.
Idag fyller Madeleine 20 år. På fredag blir det ut och fira henne!

RSS 2.0