Ännu mer blä

Kan Z sluta vara så hemlighetsfull, märker ju att de är nått konstigt på g...

Blä

Somliga har det bra, andra inte...

Baldone

4-6 maj åker jag och Madde till Baldone i Lettland för att representera NTI Stockholm. Vi ska åka dit och hälsa på vårt barnhem och blogga om det under tiden när vi är där! Skojsigt!

B är det rätta ordet

M och M har har förlovat sig, kul för dom. Men det värsta är att dom inte säger något även fast vi ser ringarna. Har fortfarande inte hört något men på facebook står det att dom är förlovade.. Så facebook är viktigare än nära och kära? Hmm....

Söndag kväll

Mycket har hänt under helgens gång. Nu invänder måndagen med förhoppningsvis lite ljusare tider eftersom vi övergår till sommartid idag. Mycket planer för veckan, som tex åka och fixa håret, packa, plugga och allt måste hända innan onsdag. Aja, det får bli en hel del pluggande i bilen från båten. Nu ska jag och Z krypa ner i sängen och kolla på film innan vi ska sova. Puss och godnatt!


Slappt

Har verkligen inte gjort någonting idag, så skönt! La mig på soffan och sov när jag kom hem från skolan. Juste, i morgon ska jag på anställningsintervju. Får se hur det går..

Lite mer shopping


Shopping idag! Det blev bara dessa två. Jätte söta till sommarn! Just nu sitter jag och lyssnar på musik i skolan och har kommit på alla idéer till arbetsproverna. Hade tänkt och göra dom i bilen när vi åker till Finland, då har jag många timmar på mig..

Tisdag

Tisdagen har bestått av kattpassning, plugg och inspiration till mitt examens arbete. Thelma och Smilla är hur duktiga som helst! Juste, tror jag och Zacharias ska boka biljetter till Finland idag.. Nu ska jag fortsätta med pluggandet!

Måndag

Har tänkt ägna måndagen till att plugga så jag får lite saker överstökade för den här veckan. Har egentligen inte orken eller lust men såg just att jag hade fått MVG på min d-MF satt det var skoj! Så nu fick man en liten kick i ändan och orkar kämpa in i det sista!

Mys helg!

Åkte till skolan 06:45 imorse för att Peter Påhlmans flickvän Skulle komma hit och berätta om Berghs.  Hur hon gjorde det omöjliga möjligt, att hon kom in på Berghs när hon var 19 år. Hon är typ den enda i 19-åringen i deras historia!

Helgen har i alla fall varit helt perfekt. I fredags åkte jag och klippte och slinga håret. Inte ens jag själv ser skillnad på varken längden eller färgen. Så ska nog åka tillbaka och gör det ljusare. Sen blev det middag hos pappa, hem och sova och invänta lördagen. Lördagen var helt perfekt. Det var varmt, vi hade inga större planer, lagade god middag och gjorde hemmagjord citron glass. Fick världens godaste frukost av Z i söndags! Den ligger på topp tre listan. Egen färsk pressad juice/smoothie, bacon, hash brown och hallon-amerikanska pannkakor med grädde och sirap. Den slår nog allt!

Dagen CD-skiva: Motown 50.

Vår!

Solen skiner och äntligen är det vår! När jag åkte till skolan imorse så vet jag inte hur många jag mötte som hade solglasögon på sig. Nu är det inte allt för långt kvar till sommaren. Hade utvecklingssamtal i måndags och då berättade dom att det var 6 veckor kvar i skolan eller totalt 11 eftersom vi har APU. Det är snudd på panik! Vad ska man göra efter skolan? Jag skulle gärna gå några år till här!

Ännu mer plugg

Vaknade med ont i halsen imorse, tur att vi jobbar hemifrån idag. Hela dagen är uppbokad för plugg, plugg och ännu mer plugg. Sen lite té också för halsen. Helst av allt vill jag bara åka iväg till ett varmt land och ligga på beachen och sola!



Plugg

Igår var det middag och melodifestivalen hos Anna och Frida, sen blev det utgång. Skoj blev det men även mycket konstiga saker hände men tur så räddade Elin mig. Kom hem vid 4 tiden och fick sova helt solo hemma men det gick väl bra det med. Nu på morgonen har jag gjort pannkakor och pluggat lite. Lyssnar även på alla melodifestivalen låtarna!

NTI-dagen

Igår var det Baldone-dagen, alla i skolan ska därför samla in pengar till vårt barnhem i Lettland. MP3A var självklart bäst och priset vi fick var ett tårtkalas nästa fredag och springa ut först på studenten! Det skulle försig varit lite roligare att haft dragkamp som vi har haft varje år om vem som ska springa ut först, men men. Vi kunde inte kämpa, utan snarare fick vi köpa vår segler... Vi vann i alla fall så det kanske inte gjorde så mycket.

Om en halv timme är det helg och det ser jag fram emot, ska hem och plugga lite så det är avklarat! Sen blir det Lets dance och mys i soffan. På lördag blir det världens ös eftersom Anna och Frida fyller år. Middag och utgång!
Idag fyller även min kära vän Dennis 19 år, Grattis!

Jag, födelsebarnet idag och födelsebarnet imorgon!


Frukost

Sitter och dricker mango/ananas/papaya smoothie och äter en blodapelsin till frukost. Det är verkligen gott! Idag blir det att jobba med arbetsproverna till Berghs!



Helgen som var

Tog det lugnt på fredan, myste framför lets dance och så. Utgång på lördan och vi hamna på Laroy, hemma efter 4 tiden, blev än och annan drick för mycket och söndagen var förstörd. Tog mig inte upp ur sängen förens det var middag. Sen var det bara att gå och lägga sig igen. Idag jag ledig från skolan, har varit hos tandläkaren och varit på ansiktsbehandling! Ikväll blir det lite plugg och slapp framför soffan..

Blä

Dagen kan sammanfattas med en mening: Mer död än levande!

Förändringar

Fick precis veta att jag och pappas tjej ska åka och klippa/färga/slinga håret den 20:e. 
Det ska bli så skönt att få lite förändringar!


Vill ha det ljusare samtidigt som det ser lite solblekt ut.

Utgång

Ikväll blir det utgång med massor av folk. Melodifestivalen och föra hos någon vid Stureplan och sen vidare ut, dock inte helt bestämt vart vi ska än. Men det blir nog skoj! Nu på dan blir det nog bara att vila eftersom jag inte mår så bra, igen!

Student outfit

Ikväll ska vi bort på myspys middag och kolla på lets dance. Student outfiten är på!
Studentgrejerna kom idag! Mössan är ut cool som helst och passar perfekt till min klänning!!

Långhelg

I morgon är det fredag och alltså bara en lektion. På måndag är det resursdag så då är jag ledig=Långhelg! Så på måndag ska jag både till tandläkare och gå på ansiktsbehandling. Nu i helgen får vi se vad som händer, det blir i alla fall utgång på lördag vet jag. Annars tar jag dagen som den kommer. Ikväll blir det mys framför tvn, puss hej!

Grafisk kommunikation C

Började dagen med Grafisk kommunikations prov idag och sen slutade vi. En snabb sushi i skolan och sen en vända till Täby C för att gå till banken och köpa födelsedagspresent. Hem och packa, plugga och massa tv-tittande. Nu är det dags att sova, puss hej!

Skola igen

Skola igen. Det har hänt mycket idag även fast klockan inte är så mycket.
- Fick ta ersättningsbuss ändå till stan pga brand i tunnelbanan mellan Danderyd och Mörby.
- Ledig på förmiddagen i morgon, prov kl 12:00 sen slutar.
- Ledig nästa måndag, resursdag.
- Ledig nästa tordag, NTI-dagen.
- Nu har vi bestämt att det inte blir någon studentskiva utan det blir en kryssning istället.
- Beställde äntligen skorna från H&M.





RSS 2.0