Gym

Har varit och gymmat med mamma på förmiddagen, nu ska vi göra oss i ordning och åka till mormor så jag kan ta mina fotografier till låten. Hörs senare!



klänning


Nu har jag och mamma beställt en varsin klänning. Söt till sommarn!



skor


De här skorna tycker jag var lite söta, perfekta till sommarn!



Grattis

Idag fyller mormor år, grattis!



Tisdag

Tisdag idag, har fått ganska mycket gjort faktsikt. Tog min sista livmoderhalscancer spruta imorse, har gjort projektrapporten, gjort en skiss till min folder och skrivit i min loggbok.

Vi kollade på Oprah Winfrey show idag. Det handlade om hur föräldrar har glömt bort sina barn och till slut hade dom dött. Det var en mamma som skulle köra sin två-åriga dotter till dagis men hon glömde bort att hon skulle göra det satt hon åkte till jobbet istället och när dom kom fram hade dottern somnat och då glömde mamman att hon hade med sig henne i bilen. Satt dottern tog av värmeslag och hade blivit bortglömd i 8 timmar! Helt sjukt men tydligen så dör 33 barn om året av att de glöms bort i bilen och dör av värmeslag! Snacka om stressigt samhälle!



Hemma

I morgon ska vi jobba hem ifrån satt de är skönt att man inte behöver åka till skolan. Ska göra en skiss på en folder som ska handla om oss själva. Sen ska jag, Tess och Madde göra klart vårat projektarbete, deadline på fredag!



Livet

Vill inte gå ut skolan. Vill vara liten igen och börja om från början. Har ångest vad jag ska göra efter skolan, vill bara göra allting på samma gång. Helst av allt vill jag plugga vidare direkt men chansen att komma in är minimalisk. Jag ska i alla fall ge det ett försöka och söka in, 18 maj så ska arbetsproverna vara klara!





Söndag

Nu är helgen över. Har tänkt genom både de ena och det andra. I morgon är det ny vecka och då får man ta nya tag. Har världens idé om grafisk kommunikation arbetet. Vet exakt hur bilderna ska se ut, riktigt 70-tals stil! Hejs svejs.


Den stora frågan

Vara eller icke vara?



Fredag

Träningsvärk idag, men det kommer nog bli värre i morgon! Sitter just nu i skolan, det är typ fem personer här. Vi har precis jobbat med typografi och nu ska vi ha religion. Sen är det helg! Ska iväg på fotmassage efter skolan, får vi se vad som händer ikväll.



Vengaboys

Sitter i skolan med träningsvärk i hela kroppen. På fredag kommer jag inte ens kunna gå, i morgon kväll ska jag gå på sats cykel och sats core!

Just nu sitter vi i skolan och lyssnar på  Vengaboys, det var gamla goda tider de! Shalala lala och boom boom boom.



Natti Natti

Natti natti, nu är det dags för mig och Zacharias och sova. Har sovmorgon i morgon satt det är skönt, men får i skolan till klockan 16:00. Hörs!





Victoria Silvstedt

Kollar just nu på Victoria Silvstedt - My perfect life. Har aldrig riktigt gillat henne och framför allt inte på det sättet hon pratar men jag måste ändå kolla på programmet!



Död

Som sagt, idag var jag och tränade i två timmar. Det var jätte kul men nu känner jag verkligen hur död jag är i hela kroppen. Har precis tagit en powernap men nu är jag uppe på benen igen. Ska lägga mig framför tvn och bara dö!

Bokade även in ett pass på torsdag, Sats power step. Får se hur det går eftersom det inte är ett vanligt pass utan ännu puffare.



Måndag

Studiebesök på DN/Expressen idag, väldigt skoj faktiskt. Sen åkte vi till skolan för en lektion och sedan hem för att hämta ut mitt paket på posten. Jackan var perfekt men jag tror jag ska byta t-shirtarna till en storlek mindre. Sen kom mamma hem med en ny tröja till mig och en takeway-mugg eftersom jag alltid tar henne när mina har gått sönder. Ska strax packa väskan till i morgon så jag ska åka och träna på Sats efter skolan. Det kanske kommer bilder på mina senaste inköp sen, om jag orkar vill säga.



Söndag

Jahapp, då var helgen över igen. Igår var jag inne i stan och shoppade och fikade lite med Anna. Handlade min efterlängtade väska och ett par skor. Sen var det bara att åka hem och vila, hade migrän plus vrål förskyld och feber. Tog några tabletter sen var det dags för utgång. Det blev en lugn kväll i alla fall.
Anna har övertalat mig att jag ska köpa gymkort på Sats. Står i valet och kvalet om jag ska göra det eller inte..




Beställning


Dessa tre plagg har jag nu beställt. Hoppas dom är bra när dom kommer. 
Det skulle ta 2-3 arbetsdagar.



Shopping


Dessa plagg vill jag köpa i helgen. Det blir en shoppingtur på lördag om jag är frisk!



Väskan


Denna väska blir förhoppningsvis min i helgen.



Deadline

Sjuk idag igen! I morgon är det deadline för projektarbetet men jag får åka till skola i alla fall för att lämna in den.




Söt

http://www.youtube.com/watch?v=5CU2JhYM8tY&eurl



Bra i alla fall

När Z kom hem idag hade han köpt med sig mina två favoritglass sorter. Ben and Jerry´s New York super fudge chunk och Carte D´or Rocky Road. Inte bara det utan också en stor godispåse! Sen när mamma kom hem så hade hon köpt nya hårprodukter, strumpor och massor med kläder åt mig. Dagen blev ganska bra i alla fall även om jag är sjuk.



DN/EX

Vi i klassen har blivit indelade i olika grupper för att göra studiebesök på olika tryckerier. Min grupp fick 4-färgs tryck. Alltså dagstidningar och sånt. Vi var tvugna att ta kontakt med olika tryckerier själva och jag fixade så vi kunde komma till DN/Expressen tryckeriet och kolla. Ska faktiskt bli kul och intressant!



Film


Såg den där filmen igår, trodde den skulle vara jätte bra men den var faktiskt inge vidare. 
Den var för sig lite kul ibland men inte så rolig som jag trodde. Lite besviken faktiskt. 



Varför?

Igår blev jag jätte förskyld men det var inge mer med det. I morse vaknade jag med ont i halsen och feber också! Jag gick upp och åt frukost för att jag hade tänkt att åka till skolan i alla fall men det kändes som att jag hade varit med i slagsmål under natten. Hade så ont i kroppen av febern! Så nu ligger jag hemma och vilar. Tur så kommer Z hem med Ben & Jerry´s glass åt mig sen så febern går ner lite! Varför ska jag alltid smittas? Varför?



Rosa

Sitter uppe helt själv för att vänta på att Z ska komma hem från träningen. Han lär väl komma strax. I kväll har jag haft lite hemma spa för mig själv och så har jag gjort egen musli. Längtar redan tills jag får äta det till frukost i morgon.

Jag har fungerat fram och tillbaka om jag ska köpa en väska jag vill ha eller inte. Jag har sått och hållit i den flera gånger, men jag har aldrig köpt den för jag vet att jag egentligen inte behöver den. Fast den är faktiskt mycket större än alla andra väskor jag har så då är den perfekt som en weekend-bag! Jag fick presentkort av Z i julklapp för att jag ska kunna köpa väskan. Ska jag köpa den eller inte? Behöver jag den? Men den är så fin! Tror faktiskt att jag ska stanna kvar i stan i morgon och köpa den, i värsta fall får jag väl lämna tillbaka väskan då. 



Tisdag

Ledig/jobba ifrån idag. Jätte skönt, fick verkligen sova ut och jag vaknade att mamma kom in i mitt rum och av mig frukost på sängen. Har pluggat lite och tagit det lugnt. Sk väcka Z snart, han har lovat att han ska göra middag åt mig idag. 
Längtar till klockan 21:00 idag när andra avenyn börjar igen, är så taggad! Tror jag ska göra lite mer musli ikväll också, åt upp det sista för några dagar sen..



Utgång


I fredags blev det utgång och vi hade jätte trevligt, kom hem runt halv 4. 
Så lördagen blev en riktig slapp dag! 
Det var min helg de.



Först in, sist ut.

Jag, Stephanie och Madeleine satt kvar i skolan till kl 17:15 igår även fast vi egentligen slutade 13:50 bara för att göra klart projektarbetet. Jag hade migrän och dum som jag är hade jag inte med mig mina tabletter. Så inatt har jag sovit 14 timmar, men jag är fortfarande jätte trött! Som tur är hade vi sov morgon imorse och började 09:50 och slutar 11:20. Idag blir det sushi-fredag med trion, sen ska jag gå och fixa min dator. Får se hur lång tid det tar, hoppas jag inte behöver lämna in den. Sen ska jag hem och träffa Anna, får se sen om det blir utgång ikväll också..



Nya tag

Det är nytt år, ny termin i skolan och varför inte ny design på bloggen också!
Så det har jag hållt på med ikväll.. Vad tycks?



Första dagen

Japp, nu är jag i skolan igen. Känns skönt att komma tillbaka till rutinerna. Har just nu Grafisk kommunikation C som vi precis har gjort en diagnos i. Jahapp, händer inte så mycket annat idag, inget planerat i alla fall.



Sista dagen på lovet

Som sagt, idag är det sista dagen på lovet och den har gått åt till att plugga. Madeleine och Stephanie var här så vi kunde göra vårt projektarbete. Boken är snart klar och vi ska lämna in den för tryck!
Vet inte varför men jag känner mig väligt glad idag och är på bra humör. Tror det är för att vi börjar i skolan imorgon. Lite konstigt att man längtar till skolan, men jag göt faktiskt det. Vi börjar med två nya kurser i år också, religion och filmkunskap.
Just nu sitter jag och lyssnar på Kings of leon och Jennifer Hudson, väldigt bra!

Hoppas älsklingen kommer hem snart, saknar honom lite faktiskt även fast han bara har varit borta sen imorse.

Undra egentligen vilka "stora" händelser som kommer hända i år?
- Jag tar studenten.
- Komma på vad jag vill göra efter skolan.
- Måste skaffa ett jobb.
- 4 år med Zacharias.



Vuxen poäng?

Idag har jag och Madde varit ute på en riktig utflykt. Först var vi en sväng på Ikea, där det var ett ända stort kaos av människor. Vi fick inte allt vi behövde eftersom klädhästen var slut, så det får bli en stäng till en annan gång. Sen åkte vi och stor handla mat i Arninge. Vuxen poäng?
Nu är jag hemma i alla fall och håller på och snaggar Zacharias. Sen ska vi åka och hämta lite lådor så vi får i ordning på rummet och alla grejer som vi tog hit igår. 

Kvällens-att-göra-lista:
Hämta lådor.
Packa upp alla saker och kläder.
Fixa i ordning i rummet.
Laga middag.
Kolla på hockey.



Snäll?

Jag hann inte ta någon lång varm dusch och inte äta någon middag. Jag har äntligen städat klart och rensat mina kläder, så det slutade med att Zacharias fick två lådor i min byrå och dessutom har jag vikt och lagt ner alla hans kläder! Ibland tycker faktiskt jag att jag är ganska snäll..
Nu ska jag skynda mig att byta om och sminka mig. Måste försöka hinna äta middag också som jag lovade mamma..

Hemma

Nu är jag hemma. Hade tänkt och städa och rensa bland mina kläder så Zacharias får plats med sina. Sen ska jag ta en lång varm dusch, gör mig i ordning och sedan åka och kollla på hans match.

Pusshej!

Nyår


Nu är 2008 avklarat och det slutade kanon. Hoppas 2009 blir minst lika bra!

RSS 2.0