Dålig

Har varit dålig hela veckan och idag blev det doktorn. Han hittade inget direkt fel satt de är bara vänta och se om det går över. Ikväll blir det en riktig myskväll med godis och lets dance. Tror jag ska passa på och plugga lite nu när jag är ensam hemma och kan koncentrera mig eller så ska jag bara ligga på soffan och vila.



Bilder

 
Bilderna jag lovade att lägga upp.. Ikväll blir det utgång för min del. Hörs sen!

Klockor

Den blåa klockan fick jag av mamma imorse och idag beställde hon den bruna åt mig också. 
Så nu är den på väg hem till mig!

Lov

Äntligen är det lov! Det ska bli ganska skönt faktiskt. Igår var jag med Anna och luncha i Täby c, mysigt. Det blev en hel del shopping för min del. Köpte världens snyggaste skor från Rizzo, har kollat in dom länge men har aldrig vågat kolla på prislappen. Men jag kunde inte låta bli, så jag köpte dom i alla fall! Blev även en svart kort lite ballongliknande kjol, en kort mörk lila mocka kjol, nagellack, strumpbyxor och hör på det här! Jag köpte även en klänning som jag ska ha på studenten! Snacka om att vara ute i god tid. Den är i alla fall ljus ljus rosa, kort och full med paljetter. Jätte söt och den kommer passa perfekt till min mössa eftersom jag har små rosa detaljer på den. Bilder kommer senare idag.



Hektisk vecka

Har haft så mycket att göra den här veckan! Två stycken deadline, info-kväll på Berghs och intervju på reklambyrå.
Berghs är alltså skolan jag vill gå på efter gymnasiet. Det kostar dock 200.000:- men det är de värt. Veckan efter lovet ska jag börja göra arbetsproverna. Medelåldern där är 27-28 år satt chansen att man kommer in nu när man är 19 är ganska liten. Var också på en intervju på en reklambyrå idag, det gick hur bra som helst! Dom var jätte imponerade på de saker jag har gjort och att jag kunde så mycket. Satt det var kul! Så jag ska praoa där som studio assistent men även göra egna uppdrag. Det ska blir väldigt kul och få göra något på riktigt!

Juste, skulle gå till skomakaren och hämta ut mina skor. Thelma följde med hela vägen som en liten hund bredvid, fast hon hade inget koppel på sig. Men när jag skulle gå in i affären så var jag rädd att hon skulle springa där ifrån men då la hon sig fint utanför och vänta tills jag var klar. Ibland undrar jag om hon tror att hon är en hund och inte en katt.. Hon är så söt!



Imponerad!

H&Ms nya lansering är ju hur cool som helst! Det är både väldigt snyggt och billigt! Man kanske ska klicka hem lite nya saker till mitt rum.. Gå in och kolla här!


Den här låten är underbar när Ne-yo gör den istället för Rihanna!


Det är en radiostation i Storbritannien som låter olika artister sjunga varandras låtar.
Kolla in även här.

Brand på NTI-Gymnasiet

Under historia lektionen gick brandlarmet, ingen orkade gå ut så vår lärare gick och frågade om vi fick sitta kvar i klassrummet. Det fick vi inte men alla trodde det var en övning så alla gick lugnt och stilla ut från skolan. När Rektorn kom till mötesplatsen så säger han: Detta var ingen övning utan ett skarpt alarm. Det har börjar brinna i studion. Vi har ringt brandkåren för att säga att dom inte behöver komma hit och släcka branden men dom hade inte fått larmet.. Det känns tryggt!



H&M Home

Den 19:e lanseras nya H&M home! Det kommer verkligen bli kul och se hur det kommer fungera. Det här kommer bli spännande!



Tisdag

Slutade klockan 12 idag men jag kom inte från skolan förens klockan fyra och då hade jag inte hunnit äta lunch heller! Gjorde om hela insidan på min folder, det var därför det tog så lång tid. Sen var det bara raka vägen hem och äta.
Nu har jag försökt hitta lite bilder på min balklänning sen nian. Det kändes som det var igår men det var några år sen, kan inte fatta hur fort tiden går. Hitta även en bild på Z när vi var 14 år, känns inte som att vi har varit tillsammans så länge!
Nu ska ja hoppa in i duschen, sen kolla på andra avenyn med en stor kopp té.





Söndag

Gårdagen bestod av shopping, plugg och bio. 
Jag och Zacharias såg Valkyria, riktigt bra faktiskt. Kan rekommendera den!

Idag blir det plugg för hela slanten och sen ska jag kolla på Zacharias match.
Juste, la ut min säng och allt på blocket i förmiddags. Det har redan hört av sig folk som vill köpa den. Trodde inte det skulle gå så fort!



Tordag

Börjar äntligen bli lite bättre även fast jag är långt ifrån frisk. Hade tänkt och gå till skolan imorgon, med då var vi tydligen lediga. Kanske är bra att jag vilar någon dag extra så jag inte blir sämre igen. 

Imorgon ska jag gå och ta bort några födelsemärken, är lite rädd och dessutom är det fredag den 13:e!

Ikväll blir det mys framför tvn mitt nya té och kex med massor med olika ostar. Ska även kolla på Knutby - vägen hem kl 21:00. Kul och se eftersom jag var med och spelade in den på min prao förra året. Sen ska jag ta en lång varm dusch. Zacharias är på hockey ikväll så det blir en riktig pyssla-om-sig-själv-kväll för min del.



Doktor besök

Imorse var jag och mamma hos doktorn. Hon har fått bihåleinflammation och jag har fått influensa. Så nu ska jag ner till apoteket och hämta ut mitt recept och sen hem och vila igen. Doktorn sa att jag skulle räkna med att vara sjuk i en och en halv vecka, kul! Ska nog äta lite glass också så febern går ner..



Tisha

Undra om jag ska unna mig själv en liten "tillfriskningspresent". 
En Chanel inspirerad tisha, tror jag ska klicka hem den.
Vad tycks?



Alla hjärtans dag

Ska man fira alla hjärtans dag eller är det överskattat?





Blä

Det går inge bra för mig alls! I natt har jag blivit ännu mer sjuk och nu har jag blivit genomförskyld också! Blä, hatar att vara sjuk. Vad ska jag göra för att bli frisk igen?





Skor

De var någon månad sen jag köpte dessa skor men jag har glömt bort att visa dom. 
Passar perfekt när snön är borta och det börjar bli vår!

Jasmine and peach

Provade vårens nyhet jasmine/peach i helgen. Den var mycket godare än den som släpptes i julas men den var ändå ingen 10-poängare. Lite för mycket tant parfym..





Friskningskur

Min friskningskur består av en stor kopp té med honung, panodil, senega, noskapin, veckorevyn och självklart datorn. Hoppas det fungerar bara!



Sjuk

Fortfarande sjuk och jag blir inte bättre. Vid klockan fem inatt hade jag fortfarande inte somnat helt så då kom mamma in med några hosttabletter till mig. Det slutade med att jag fick lägga mig i mammas säng och sova de sista timmarna för att jag inte skulle störa Zacharias allt för mycket. Fick heller inte gå till skolan idag så jag kommer spendera min dag i soffan..



Jag och Thelma


Kan de bli mysigare? 
Thelma ligger här på min höft och halv sover medan jag ligger i soffan och kollar på tv.


sover


sover


Söndag

Sjuk! Hatar att vara sjuk och dessutom har det blivit värre sen igår! Idag blir det nog att stor handla på Apoteket. Klockan är snart halv 2 och jag vaknade precis, ska gå upp och äta frukost snart och göra mig i ordning. Sen ska jag iväg en snabbis och köpa en epilator och sen hem och vila igen. Ikväll ska vi på kalas, min moster fyller år. Grattis!

Mys-lördag

Imorse när jag och Zacharias vakna så satte vi på oss mjukiskläder och tog en liten promenad till Ica och apoteket, har som vanligt blivit sjuk igen. Sen gick vi och åt frukost på ett kafé, hur mysigt som helst. Nu ska jag börja göra mig i ordning för att åka och kolla på Zacharias match. Ikväll blir det nog en riktigt mys-pys-kväll med melodifestivalen. 



Mys

Jag gjorde middagen idag, tog undran disken och nu ska jag börja städa. Egentligen har jag massor med plugg kvar men jag orkar inge mer. Har precis bäddat ner Zacharias i soffan, så där ligger han sött och sover. Vet inte om han börjar bli sjuk eller nått för han kändes väldigt varm plus att han själv sa att han inte mådde något bra. Bara inte jag blir sjuk igen! Så nu ska jag sätta fart att städa, ta en varm dusch och sedan dricka mitt nya té jag köpte idag.





Försenad måndag

Hann inte riktigt skriva allt igår som hände därför blir det en snabb uppdatering nu medan jag har paus i mitt pluggande. Madeleine fyllde 19 år, vår mentor Dennis hade stått och bakat två stycken tårtor i personalrummet på morgon som vi sedan skulle få på mentors timmen för att gratta Madeleine. Det var verkligen en god tårta! En annan kanon nyhet var att vi fick reda på att det är Urban som ska bedöma vårt projektarbete! Det kunde inte bli bättre. Urban älskar oss och vi älskar honom! Väntar nu bara på ett toppen betyg!



Stressad

Har tusen olika saker att göra den här veckan, fota, fixa bilder, flera inlämningsuppgifter, prov, folder och göra en portfolio till ett möte som jag har nästa vecka. Stressigt! När ska jag hinna leva egentligen? Nu är denna skoldag slut, ska åka hem och fortsätta plugga!



Trött

Just nu är jag bara trött och vill lägga mig på soffan med en varm kopp té. Håller på och fryser ihjäl! Idag har de inte blivit så mycket pluggade som jag hade önskat. De blev en hel del fotografering och retusch med annars har jag inte gjort så mycket. Jag och Zacharias gick förbi ICA för att lämna in lotto, men jag fattade inte hur man spela satt vi strunta i det. Sen åkte vi ut och åt med Ann-Christin och Björn på Tiger.

När jag var ute och fotografera idag så brann det i huset där vid poolen, undra om det var en anlagd brand eftersom ingen använder poolen och poolhuset nu på vintern..

Kvällens-att-göra-lista:
- Kolla på beck.
- Göra filmkunskaps arbetet.
- Plugga etik och moral.



Söndag

Idag blir det en riktig plugg-dag! Men först ska det bli en god frukost! Hörs senare..



RSS 2.0