Pinsamt?

Nu för tiden när jag köper godis i lösvikt så köper jag bara en sort! Tycker de är smått pinsamt när man tar massor av skopor av samma sort! Undra om folk tänker att jag tar så mycket av alla sorter? Haha, ja vem vet! Jag älskar i alla fall den lakrits sorten! MUMS!


Toppar

 

Den här tröjan och koftan ska jag kolla på imorgon! Hoppas dom finns kvar!

En kall torsdag

Det är rent ut sagt svin kallt ute och jag håller på och fryser ihjäl! Sprang hem i ösregnet, satte på mig tofflor, tänkte ljus och kokade té. Vet inte riktigt hur jag ska orka gå till ICA och handla mat sen bara. Ska även försöka bestämma mig hur mitt visitkort ska se ut, har verkligen beslutsångest! 
Snart är lovet slut och jag vet inte vart de har tagit vägen! Har bara varit hemma och tagit det lugnt och fixat hemma. Skulle blivit tegel igår egentligen men det blev ändrat i sista sekund så det blir utgång imorgon istället. På lördag blir det shopping dag i stan ( Zacharias har lovat mig ) och jag struntar helt hur han mår, jag ska slita upp honom om det skulle vara så, haha!


Har även fått en dongel, den fungerar utmärkt!

SKOR


Snygga eller vad? Ska kolla på dom i helgen!

Rosabandet galan

Sitter just nu och kollar på rosabandet galan. Man kan vinna en knallrosa bil, vill ha den! Har även varit med och sponstrat några kronor för att jag har köpt försvarets hudsalva. 


PAUS

Nu är jag klar med städandet! Tar en kort liten paus innan jag ska börja med matlagningen. Är försig inte ens hungrig eftersom jag och Z gick och åt pizza innan han åkte och kolla på hockey. Har halva pizzan kvar i kylen också. Fast jag kanske blir hungrig lite senare och då vill jag verkligen inte ha pizza, så då är det gott med kyckling och ris istället. Ska även göra så mycket så Z kan äta ikväll och till lunch imorgon!

Tisdag

Just nu sitter jag och kollar på Andra Avenyn, när det är slut ska jag börja städa! Dammsuga huset, torka golven och fixa. Sen ska jag laga lite mat, blev kyckling, ris och kormasås. Efter det ska jag slänga mig i soffan, läsa Vecko Revyn och glo på tv. En skön kväll i min ensamhet!

FRILLA



Bild: Aftonbladet
Sofi visar olika frisyrer som är trendiga just nu. Gillar faktiskt alla tre!
Man kan ha dom både till vardags och fest.



NYTT

Sitter just nu hemma, vårt nya hem. Det är mysigt och vi börjar få iordning på det mesta. Kanske kommer lite bilder sen om jag orkar. Nu är det dessutom höstlov och det är hur skönt som helst! Puss hej.

MACBOOK

Det har kommit en ny macbook i aluminium istället för vit! Ganska cool men jag älskar fortfarande min vita!

Nytt

Idag fick vi nycklarna till nya huset. Det var jätte fint men vi behöver ta ner en vägg så jag får större sovrum. Tror vi ska börja köra över lite grejer redan imorgon! Jaa, som inte alla vet så ska vi flytta.

Denna tavla vill jag ha i mitt nya rum.
Eller så ska jag förstora upp en egen bild som jag har tagit när vi var i New York.

Ska även ha en vit schäslong!

Spanien




Kjol


Denna var också cool!

klänning


Söt eller vad?! Ska kolla om jag hittar den i veckan! Vill ha!

Julmust

Dom har verkligen börjat med julpynt i alla affärer! Har även druckit årets första julmust.
Ikväll blir det bara plugg, plugg och plugg. Tråkigt men sant!

klar!

Blev just klar med min inlämningsuppgift om en projektledare. YES!

Såg precis att ginatricot har öppnat en webbbutik på nätet. Lite skoj och se..

Hemma

Ganska skönt att vara hemma igen, men nu är det bara plugg som gäller! Dessutom är de ju jätte kallt här hemma.

Internet cafe

Vi sitter pa ett internet cafe just nu och vilar oss fran solen ett tag. Vi ska strax ut och fota massa bilder till boken.
Gar va vi pa en marknad pa morgonen och sen akte vi till stranden. Sen blev det utgang. Idag har vi tagit det lugnt vid poolen och sa. Imorgon blir det en hel dag i Torrevieja med olika marknader och restauranger. Pa lordag blir det aven en marknad innan vi aker hem till kalla Sverige!

Spanien

Just nu ar vi i spanien, allt ar bra med oss! Det ar jatte varmt, runt 25-30 grader och 25C pa kvallarna. Saknar er dar hemma men vi kommer hem snart. Skolarbetet gar bra och vi har fatt manga bilder att lagga upp nar vi kommer hem.
Puss hej!

Bra början

Har inte sovit något sen halv 4 inatt och vet inte hur många gånger jag bara varit uppe på toa. Har fått urinvägsinfektion. Verkligen en bra början på resan! Så nu klockan åtta är det bara att åka ner till doktorn och få tabletter.

Roslagsbanan

Sitter just nu på roslagsbanan och väntar på att tåget ska gå. Ska till Täby c en snabbis och växla pengar, sen blir det fort hem och packa klart. Hörs sen!

24 timmar

Om 24 timmar sitter vi på bussen på väg ner till Skavsta för att åka till Spanien! 
Taggad till tusen!

Dags för packning

Imorgon vet jag inte riktigt om jag hinner packa så mycket så jag tar fram allt idag istället. Dags att ta fram min rosa resväska och den rosa mjukisdressen är i tvättmaskinen. Måste åka och växla pengar efter skolan imorgon också.


Shopping och hockey

Förmiddagen blev slapp sen åkte jag och shoppade och fika med Anna. Blev en fälsväst, en spetsklänning och lite små saker till Spanien. Direkt efter det åkte jag och kollade på Zaches match med Malin. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla vad jag ska packa och så. Är jätte trött!

Denna päls blev det idag.

Studentmössa


Så kommer min studentmössa se ut!
Ville göra den lite mer personlig och tog en rosa sten i mitten istället för blå som alla andra och ett rosa rand mellan det vita och det svarta. Tog dessutom vitt inuti istället för Sverigeflaggan.

Redovisning

Har precis haft redovisningen om högmedeltiden. Vi fick redovisa idag eftersom vi är i Spanien nästa vecka. Det gick i alla fall super!

Mössprovning

Hade hela min fredag planerad men nu får jag tänka om. Fick just reda på att vi ska prova mössor inför studenten på fredag! Nu börjar jag längta till 5:e juni.


Hyper


Kom till Mörby 07.15 imorse! Så det blev frulle på Espresso house. Tog självklart kassikern som är en latte, färskpressad juice, scons, creme cheese och björnbärsmarmelad! Så gott! Snäll som jag är köpte jag med mig till Madde också.

Första lektionen var naturkunskap och jag kunde allt! Verkligen på g idag, känner mig så duktig!



Vet inte hur många koppar jag har druckit idag! Sitter med en kopp té igen nu. Förstår inte hur det kan vara så gott och det är mysigt också när man fryser lite och det är mörkt ute. 
Ska hoppa in i duschen strax och göra en hårinpackning. 
Sen blir det att sätta på sig mjukiskläder, packa ihop mina saker och åka till älsklingen.

Angelina Jolie


Har aldrig riktigt tyckt att Angelina Jolie är så snygg som alla säger. 
Men den här bilden gillade jag verkligen!
Angelina är det nya ansiktet för det amerikanska klädmärket St. John. Man kan inte tro att hon är sexbarnsmamma, var är påsarna under ögonen och de graviditetskilona?

H&M


Bild: Elin Kling

Denna kofta är jag helt kär i och den kommer ifrån H&M, såklart! 
Ska åka in och kolla om jag hittar den i veckan. 
Den blir din för bara 349:-

Comme des Garcons



Nu kan man kolla på Comme des Garcons kollektion för H&M.
Inte direkt något jag fastnade för och det är heller inte samma prislapp som på de vanliga H&M kläderna.
Blir nog en diss ifrån mig men vi får väl se när de kommer ut i butik den 13:e november.

Plugg

Sista lektionen idag var inställd och vi fick en uppgift att göra hemma istället. Vi skulles skriva ett A4 om vilka energiformer man använder sig under en vanlig dag. Orkade verkligen inte göra det när jag kom hem så jag la mig i sängen istället och halv sov. Fick lite ångest efter ett tag och pushade mig själv till att plugga. Satte på mig min Calvin Klein dress, gjorde en stor kopp té och tände alla lampor för att bli lite piggare! Vips nu är jag klar med allt och känns mig väldigt lättad. 

Tess


Detta är Tess när hon är indian och japan. Haha, duktig du är i illustrator!

Grafisk kommunikation C

Just nu har vi Grafisk kommunikation C. Vi ska göra ett visitkort till oss själv men även brevpapper, kuvert och t-shirt. Måste komma på någon riktigt bra logga.

Ned räkningen har börjat, 7 dagar kvar tills vi åker till Spanien.

Natti natti

Natti natti bloggen, nu är det dags för mig och sova så jag orkar skolan imorgon. 
Vi hörs, pusshej!

Kvällsmat


Just nu sitter jag framför datorn med lite kvällsmat. Myser för mig själv med tända ljus.

Ny design

Var så himla trött på min blogg så jag gjorde om den lite snabbt. Ska fixa den ordentligt sen men nu får den se ut såhär..

Ugg

Nu är det dags att leta reda på min ugg skor! Finns dock en chans att mamma kan ha slängt dom, hoppas inte!


Namnsdag

Idag har jag namnsdag och alla kommer ihåg det! Inte ens jag själv gjorde det innan jag fick ett grattis sms.
I alla fall, har precis haft redovisning och det gick bra. Inte direkt svårt men. Slutar klockan 12 och sen blir det sushi, längtar..

Helgen

Helgen kan sammanfattas med tre ord: utgång, ont i fötterna och BK.
Igår i alla fall så åkte vi in ett gäng in till wokhouse och var där en stund, sen åkte vi vidare till huset. Var en väldigt trevlig kväll! Kom hem omkring tre tiden och är väldigt trött idag..
Skulle egentligen pluggat idag när jag kom hem men jag, Zache och Malin åkte till väsby och kollade på hockey istället. Så nu ligger jag i sängen och har precis pluggar klart, yes! Resten av kvällen ska jag bara kolla på tv och ta det lugnt.

Twilfit

 
Dessa söta underkläder hittade jag på Twilfit, fungerar på om jag ska köpa dom eller inte..

Täby C

Idag var jag ledig så då åkte jag till täby c och träffade Anna. Blev en lunch med Anna, Pernilla och Elin. Sen shoppade jag och Anna lite, blev en klänning, nagellack, nagellacksremover och hudkräm.
Haha när jag skulle köpa nagellacksremover så fanns det tre olika, för lösnaglar, supersnabb och miljövänlig! Haha, tyckte de va lite kul. Köpte såklart supersnabb och det var den verkligen!
Ska nog plugga lite nu innan idol och alla program börjar.
Imorgon blir det utgång för min del..

Trött

Idag var jag så trött när jag vakna och orkade verkligen inte gör mig iordning. Drog bara på mig kläderna och gick till bussen. En viss annan person strunta i första lektionen och gör att jag håller på och spryr. Får sitta med halsduken för munnen och näsan. Ja, ni fattar vad hon gjorde igår. Hon sitter här bredvid mig och är halv död. Var det värt det Tess?

RSS 2.0