TACK

Idag fick jag en söt kofta av mamma som passar perfekt till min nya klänning. Fick även ett par tights som jag ska ha till mina nya skor. Tack!



1:a advent

Första advent idag då och nu är det inte långt kvar till julafotn! Idag har jag och Zacharias bara gjort bra saker. Vi har städat, handlat och gjorde knäck och mjuk pepparkaka. Nu ska jag göra mig iordning nu för vi får gäster snart på advents fika. Sen  blir det bara plugg, plugg och åter plugg! Om jag orkar vill säga..


Mössa

Provade den där pälsmössan igen som jag tänkte köpa men den var för stor satt jag struntade i det. Men nu har jag hittat en annan jag ska köpa!

Jätte söt, passar mig perfekt!

Överraskning

När jag kom hem från min lilla shoppingrunda idag så låg det ett fint litet paket på min säng. Paketet var ifrån mormor och det innehöll en klänning som jag har velat ha jätte länge. Hade tänkt att ha den på julafton/nyår. Blev super glad! Ringde mormor direkt och frågade av vilken anledning hon hade köpt den, men det var inte för något speciellt, utan att hon tyckte att jag var värd den! Tack så mycket mormor!
 
Så här ser klänningen ut, den är ganska hög i halsen och jätte söt i ryggen.

Blev även ett par vinterskor med gummi klack, jätte söta till både kjol och jeans, men också två par strumpbyxor och underkläder!


Fredag

Jag och Zacharias åkte hemifrån mig kl 7 imorse för att lämna bilen hos honom, eftersom jag är en snäll flickvän följde jag med även fast jag är ledig idag och egentligen behövde sova. Idag blir det lunch inne i stan med trion för att gå genom projektarbetet, ska även förbi skolan en snabbis för att hämta lite böcker. Inga planer för kvällen, vi får vänta och se..

HJÄLP

Jag, Tess och Madde har gjort en logga till Suss i kafeterian i skolan och nu vill hon köpa loggan och använta till alla saker i sitt företag. Hon har alltså små "företag" i ett stort kan man säga. Allt ifrån att sälja i kafeterian i skolan till att sälja smycken och andra saker. Nu kommer det att man måste ta betalt. Hur mycket kan man egentligen ta betalt? Vad är rimligt för henne? Men hon tjänar ändå sjukt mycket på det eftersom hon inte går till någon reklambyrå som gör det..HJÄLP!

ÄKTA ELLER INTE?

  

Ska man köpa ett par äkta eller ett par kopior? För dom som har pengar så finns dom här fina gucci skorna, men de finns en variant för dom som har lite mindre pengar också.

Mössa


Har varit och provat den här mössan flera gånger men har aldrig köpt den. Tror jag ska göra det imorgon!

Stressigt

Vakna 07.10, skulle gå hemifrån 07.10 och tåget gick 07.18. Ganska stressigt eller vad?! Tur så hann vi till frukosten i skolan så dagen är väl sisådär än så länge, hoppas den blir bättre sen!



TISDAG

Hade precis betyg snack med Cissi och ligger på MVG i båda hennes ämnen! Känner mig nöjd!
Just nu sitter jag och håller på med en hemsida, gjorde den i flash i alla fall och den blir grym. Dock är den kanske lite mer avandserad än den gamla, men jag tyckte den andra var lite för simpel så jag tog fria händer och gjorde lite nya saker.De tre huvudfärgerna är blått, vitt och grått. Hoppas det är ok..

Måndag

Idag är det måndag den 24/11-08, alltså en månad kvar till julafton. Det är mycket kvar att göra i skolan innan skolavslutningen och jag börjar känna stressen. Det gör de heller inte bättre att det är snöstorm ute och det blir mörkt när klockan är 4. 
Mycket har hänt idag, men inte allt för vettiga. 
Tess och jag hade en diskussion om té. Varför kostar det mer beroende på vilken storlek man tar. Det är ju bara själva tépåsen man köper egentligen och dom tjänar ändå så mycket på de. En tépåse kostar ungefär 0,50:- st och vi betalar 20-25:- när vi är ute på caféer. Tror inte 1 dl varmt vatten kostar speciellt mycket, men ändå betalar vi mycket mer för att få en större kopp. ajaj, ganska roligt faktiskt när man tänker efter på sånna här saker..


Ikväll blir det duscha och göra lite skolarbeten.

SNÖSTORM

Idag är det snöstorm! Orkar verkligen inte det! Vill bara ha sol och värme, längtar!


HM

Va inne nyss och kollade på H&Ms hemsida. Blev helt förälskad i den klänningen med rosetten på ryggen, den skulle vara perfekt till nyår! Tyvärr är den utsåld men dom brukar komma in med flera efter ett tag.


H&M har äntligen kommit ut med sin fuskpäls. Det som är bra med den är att den är lite längre än dom vanliga pälsarna. 
För er som är intresserade så finns den på H&M för 998:-

GRATTIS

Min älskling ringde nyss och sa att han klarade uppkörningen!
GRATTIS TILL KÖRKORTET ÄLSKLING!:D


JEANS


Dom är jeansen ska jag kolla på, rätt coola faktiskt!

WIE

Älsklingen klarade teorin, grattis! 
Så imorn kanske de blir körkort!

Onsdag

Som sagt har skolan börjat med att servera frukost mellan 07:45 - 08:15. Jag och Tess stressa järnet och kom till skolan 08:13 och då hade frukosten stängt för då var det tydligen så att dom stängde 08:10! Kul, jag som var så hungrig! Så då var det bara att betala.. Så nu kan vi inte äta frukost någon dag i veckan om man inte vill ta 07:00 tåget vill säga.. KUL!

Jupp

Jag har bestämt mig! Nästa år ska jag söka in till Beckmans designhögskola och Berghs school of communication . Det är inte så stor chans att jag kommer in eftersom jag fortfarande är så ung men i alla fall. Det är bra att söka in så fort som möjligt så dom verkligen ser att man vill komma in.

Jag ska göra allt och lite till!



Juste

När det började snöa idag var jag bara tvungen att baka lite, så det blev en mjuk pepparkaka. Jätte god!



Helgen som var

Nu kommer en kort sammanfattning av min torsdag + helg.

I torsdags stod jag på gymnasiemässan hela dagen, skulle egentligen bara stått där från 09.00-13.30 men det blev längre. Sen var man helt utkörd kan jag lova!
  
  
Gymnasiemässan.

Stan en snabbis och köpte en mössa, sen åkte jag och köpte en ny tv.
Min älskade tv!

Har även varit och kollat på Zacharias match. Sen idag har vi bara tagit en riktig slapp dag med pizza, godis, tända ljus och bara slappa i soffan medan de snöa ute, så mysigt! 

Tv

Idag har jag köpt en ny tv! En vit samsung 32 tum, precis en sån jag ville ha! Den är såå fin. 
Nu ska jag sätta upp den på väggen. Jag är nöjd!!


11/11-08

Igår var det 11/11-08, alltså är det bara 3 år kvar innan det smäller! hahah, skämt och sido. Något speciellt måste ju hända eftersom det är den 11/11-11. Lätt att komma ihåg eller vad!

Vi har precis kollat på en film som hette Helvetica, det handlar om olika typsnitt och grejer. Rätt intressant faktiskt!

Efter skolan blir det hem till pappa som gäller!

Snart vinter

Detta ska inhandlas så fort som möjligt!



Gammalt

Har glömt och visa de senaste inköpen! Det blev den gråa koftan som jag ville ha, jätte mysig! Blev även en t-shirt från herr avdelningen från Zara som jag har sucktat länge efter och nu köpte jag äntligen den! Det blev ett par as coola skor som ser helt vanliga ut fram ifrån men när man ser dom från sidan är dom lite speciella.. Annorlunda klack!
Nu är det bara mössa och vantar som ska inhandlas!




Måndag

Idag är det måndag, alltså ny vecka och nya tag. Men jag orkar inte göra någonting! Har pluggat i någon timma nu men ska lägga mig på soffan istället och ta det lugnt. Vi får se hur det går på provet imorgon helt enkelt. Just nu känns det ganska lugnt. 
Ikväll händer det inte speciellt mycket, kanske åker och kollar på Z match om jag orkar.
Imorgon måste vi komma till skolan 45 min tidigare än vanligt för att vi ska ha möte inför gymnasiemässan, usch!

Helgen som var

I fredags blev det lugnt eftersom jag inte mått bra och inte alls hade frisknat till något. Blev en hemma kväll med idol. 
Sen på lördagen så åkte jag och mamma och gjorde några ärenden sen åkte jag och kollade på Zacharias match. Efter det åkte vi hem till Z men eftersom han skulle vara med en kompis så åkte jag hem och hade precis lagt mig i soffan för att ta det lugnt. Men då blev jag tvingad att följa me till stan för att gå ut. Planen gick inte som vi hade tänkt och det hela slutade med ballbreaker. 
Idag ska jag och Zacharias till pappa för att fira fardag. Så det blir ut och äta på restaurang och ha det trevligt!


Grattis mamma

Idag fyller mamma år, grattis! 

Jag är fortfarande sjuk och det blir verkligen inte bättre! Men ändå har jag en fullspäckad dag även fast jag egentligen borde vara hemma och vila!
- Städa hemma på förmiddagen.
- Kl 13.00 ska jag på massage.
- Kl 14.00 möta Anna för att åka in till stan och köpa present till mamma.
- Kl 18.00 Födelsedagsmiddag hemma.
- Kl 21.00 Utgång.

Mamma mia

Det var ett tag sen jag såg mamma mia men jag tyckte den va så bra så nu ska jag kolla på den igen. Har inte så mycket annat att göra.
Imorgon fyller mamma år, så då måste jag fixa en present. Skulle gjort det på lovet men just dom affärerna som jag skulle handla i var stängda! På söndag är det även fars dag och jag har fixat en present där i alla fall.

Thelma och Smilla har börjat fått gått ut i vårt nya hus och det går hur bra som helst! Dom hittat tillbaka även fast alla husen ser likadana ut. Dom har ju som sagt aldrig gått ut någon annanstans än på vårt gamla ställe. Stackars Thelma hon blir alltid jagad av 20-tals skator så fort hon går ut! 

Inlämning och prov

Idag hade vi deadline i Grafisk kommunikation C, gick galant! Sen var det prov och det fick också bra.
Ikväll blir det bara att ligga i soffa och kolla på tv!

sjuk

Som vanligt lyckas jag alltid bli smittad när det är något som går. Så just nu ligger jag hemma och knaprar panodil och halstabletter. Ska ändå släpa iväg mig till skolan vid tre eftersom vi har prov.

Logga

Nu har jag tryckt min egna logga på ett linne och ett par trosor. Ska lämna in linnet som egen extra uppgift men trosorna gjorde jag bara för att jag hade en logga över. Det får väl bli ett sov set eller nått!


visitkort



Så blev mitt visitkort, färgerna ser heeelt konstiga ut! Kommer bild på linnet lite senare.

Måndag

Idag är det måndag och alltså första dagen efter lovet. Var väldigt trött och orkade verkligen inte tänka idag eftersom jag knappt har sovit en blund i natt. Tur så gick vi bara från 09.00-12.00 och kollade på film hela dagen förutom en timme.
Sen blev det "sushi-måndag" som vanligt!
Nu ska jag sätta på mig en tjock stickad tröja, raggsockor och vinterjackan, det är dags för match!

Visitkort

Nu är jag klar med mitt visitkort! Blev inte alls som jag hade tänkt mig från början, men jag är hel nöjd i alla fall!
Visar bild sen!


Så ser loggan ut som ska vara på tröjorna. Dock ser färgerna väldigt konstiga ut i bloggen..

Första snön

Igår kom första snön och de var sista oktober! Längtar faktiskt till när det blir helt vitt på marken och man får gå ut med sin vinterjacka. Nu ska jag och Zacharias åka till stan och shoppa, även köpa födelsedagspresent till mamma.
Ikväll blir det även utgång! hörs senare. Pusshej!

RSS 2.0