samhällskunskap

Idag fick vi tillbaka vårt prov i samhällskunskapen, hade alla rätt!! Är grymt nöjd :D

Sjuk?

Jag har fått SKIT ont i halsen. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu, orkar inte! Känns som att jag har fått halsfluss eller nått.. Blir till att vila idag med en kopp té och strepsils jordgubb.

Juste, igår så skickade Madde en länk till mig och det visade sig att de var vår mentors blogg. Haha, lite kul. Så nu har jag ännu en till blogg jag måste läsa!

Explotion

Igår när vi hade kultur och Idéhistoria så började det lukta bränt och det visade sig att det hade exploderat en bil utan för skolan! Lite coolt, undra vara vad som hände ?

Hockey

Igår var jag och kollade på Zacharias match med hans mamma ,Vallentuna - Arlanda. Blev en väldigt spännande match eftersom Vallentuna ledde med 3-2 men när det var 35 sek kvar av matchen så gjorde arlanda mål, typiskt!
Idag ska jag iallafall vara med Zacharias, fast jag måste plugga Kultur och Idehistoria eftersom vi har prov imorgon ..

mysig helg

Har inte gjort något speciellt i helgen men ändå var sen sååå mysig! Har tagit de lugnt med Zacharias, vart på resturang och lite sånna saker.
Igår köpte Zacharias en systemkamera, lite avis faktiskt. Men men, när vi var i Täby centrum så sprang jag ut från expert och satte mig på bänken utanför och svimmade. Det är inte första gången det händer så jag måste åka till doktorn igen och kolla upp mitt blodtryck. Hoppas jag känner mig bättre snart!


CD omslag

image50
image51

Smycke

Tihi, har lekt lite i photoshop. Undra om man ska göra ett sånt smycke i verkligheten?
image49

Eriksdalsbadet på fredag

På fredag ska vi till eriksdalsbadet och köra livräddning! kul och visa sig i bikini när man är hur blek som helst..
Aja, nu håller vi på och göra en bygg grej på Urbs lektion. Självklart ska jag ta mitt egna hus och skriva om :D

image48

Helgen.

I fredags var jag, Zacharias och hans föräldrar ute och åt. Sen åkte vi hem till några kompisar till dom i Väsby. Trött som jag var efter gymnasiemässan så somnade jag direkt efter Idol och sen väckte dom mig vid 1 och sa att vi skulle åka hem.

Lördagen blev väldigt lugn, sov lite på dan, pluggade svenska och kollade på sista beck filmen. Sen på kvällen så kom Zacharias hem till mig så kollade vi på en film som hette den grymma leken eller något liknade. Den var väldigt konstig och allt stog på baksidan vad som skulle hända så man visste allt redan innan. Zacharias somnade som vanligt efter 10 minuter.

Idag söndag så gick vi upp ganska tidigt, jag skulle plugga stenhårt och Zacharias skulle åka på match i Södertälje. Jag har verkligen pluggat sen jag gick upp imorse tills nu. Eller jag tog en paus för Mia skulle klippa mig. Blev ganska kort, tog av lite mer än 10 cm. Men det behövdes, mitt hår var jätte slitet och det växer ju ut satt!

Jag insåg just att i veckan blir det mycket plugg och nästa vecka också för den delen.
- Svenska examination.
- Deadline för skivomslaget.
- Deadline för flashfilmen.
- Prov i Kultur och Idéhistoria.
- Nyhetsraportering.

Gymnasiemässan

I fredags var jag, Tess och Maggan på gymnasiemässan. Det var faktiskt grymt kul även fast man var heelt slut efteråt. Hoppas det kommer lite mer tjejer till skolan nästa år:)

image47

Pluggande med Tess

Jag och Tess sitter i skolan och pluggar till samhällsprovet imorn! Det går inte så bra för henne men med lite hjälp så funkar det utmärkt. Hon glömmer alltid bort CARL BILDT, hur kan man göra det liksom ?!
image46
Haha, världens fulaste bild från igår!

Orkar verkligen inte!

Jag orkar verkligen inte plugga mer, det är så oerhört tråkigt! Vi ska kunna alla i regeringen, hur dom ser ut, vad dom heter, vad dom är för typ av minister och vad dom ska göra under dom här fyra åren! Såå tråkigt!
Nu har jag iallafall plugga in hur dom ser ut, vad dom heter och deras ministerpost! Så istället leker jag med min kamera, ändrar lite inställningar och sånt. Har inte orkat kolla upp vad alla saker är för något!

image45

CD omslag

Vi håller på och gör CD omslag till en kille som heter Henrik Shanfors "The Last Gash"  Tycker att det var en väldigt rolig uppgift eftersom det är en riktig artist och han har bra låtar. Han ska dessutom se allas omslag och ge feedback.

Riktigt trött!

I fredags somnade Zacharias klockan 9 och självklart väckte han mig halv 8 på lördagsmorgonen! Sen var de bara att gå upp med honom och äta frukost, efter det så åkte jag, mamma och Lasse till Aringe för att handla grejer tills på kvällen eftersom mamam skulle ha 40 års fest.
Festen var iallafall lyckad och mamma var jätte glad för alla presenter. Vid halv två tiden skulle vi åka hem till Zacharias men när vi var på väg hem så visade det sig att han inte hade några nycklar med sig och hans föräldrar var vid Gullmansplan. Så då fick vi vänta på dom och sen började vi kolla på 1408, tror inte jag somna förens vid fyra. På söndagen så väckte han mig vid nio tiden för att han skulle på träning och jag var heelt slut och ville verkligen inte gå upp. Fast det var bara att åka hem för jag skulle "plugga" men det gick inte så bra på den fronten eftersom jag var så trött, så det blev en slappar dag istället.

Juste, igår var det fardag också. Glömde där emot att ringa pappa men grattis iallafall!

Men annan sak som hände i helgen var att nu är äntligen Thailands resan betald och klar! :D
Har även kommit på att jag ska klippa mig, men jag är ganska osäker fortfarande...

image43

Grattis mammsen!

Idag fyller min mamma 40 år, grattis grattis! Hoppas du får en bra födelsedag!!
image42

Täby Centrum

Idag har jag vart med Stephanie i Täby centrum för att köpa present till mammsen, kan tyvärr inte säga va det blev men hoppas hon blir glad iallafall. Juste, mamma började på sitt nya jobb idag också, hon såg ut att trivas som fisken i vattnet! Dom skulle fixa lite efter jobbet satt hon kommer hem vid nio tiden, så jag får göra maten själv idag. I helgen blir det firande för mamma, kommer ca 30 personer hit på lördag och ska fira henne, sen ska hon ha en stooor fest!
image41

Grafisk kommunikation

Första dagen i skolan efter lovet och jag håller på och dööööör för att jag är så hungrig. Kan verkligen inte koncentra mig. Vi håller på och gör en grafisk profil om en artist/band. Det är inte nå vidare skoj, men men.
Idag måste jag åka och kolla på present till mamma också, hon fyller 40 på onsdag! Måste även börja plugga till samhällsprovet som vi har på fredag, sååå tråkigt!

Sista dagen på lovet

Nu är det bara några timmar kvar på lovet, men de gör inte så mycket. Skönt med rutiner igen!
Nu börjar Ensam mamma söker, finalen. Måste bara se det.
Det blir lite myspys också, varm oboy och tända ljus!
image40

Mys lov

Lovet har varit riktigt mysigt. Har tagit det lugnt och myst med Zacharias. Så nu är jag heeelt utvilad och klarar mig till jullovet då jag och Zacharias ska åka till Thailand, Woooow längtar så mycket!!
Min lilla älskling har redan börjat få resfeber, han pratar om Thailand varje dag, så söt!
Några saker som visar att Zacharias har resfeber:
 - Han säger hela tiden hur mycket han längtar tills vi ska åka.
 - Han väckte mig på morgonen och frågar om vi ska åka direkt flyg till Thailand.
 - Han frågar vad jag ska packa med mig.
 - Han har redan börjat fixa filmer till ipoden som vi ska kolla på, på planet.
 - Han ska köpa en systemkamera för att fota massor när vi är i Thailand.
Så är de några andra saker han har sagt som jag inte kommer på just nu.
image38

RSS 2.0