IGEN!

Tror ni inte att våran lektion är inställd IGEN! Börjar 13.30..

Redan slut

Helgen är redan slut och det känns som att jag verkligen inte har gjort någonting. I fredags var jag hemma och kollade på film. I lördags åkte jag och Lasse till Täby centrum / Arninge och shoppade, sen åkte jag hem till Zacharias.

Aja, idag ska jag iallafall börja tvätta lite kläder som jag ska ha med mig. Kaske ska skriva en packningslista så man håller koll på allting.

Ikväll blir det Andra avenyn, det är så spännande vad som ska hända! Jag längtar till 19.30!

image61

BLÄ!

Imorse var jag tvungen att gå upp mycket tidigare än va jag egentligen skulle, eftersom jag skulle till doktorn innan skolan. Ville inte missa något .. Nu när jag kommer till skolan så är lektion inaställd och alla får åka hem. Kul att jag har åkt hit HELT i onödan!!!

önskelista 2007

image56

image57

image58
image59
image60

skolan igen

Nu är jag tillbaka i skolan, känns ganska jobbigt eftersom jag fortfarande mår dåligt. Men den här veckan har vi jätte mycket att göra så jag hade inget val. Nu håller jag på och designar ett tuggummi paket, inte världens roligaste grej eftersom jag är så hängig och orkar inte tänka! Men jag ska göra så gått jag kan!

Barnvakt

Juste igår var jag och Zacharias barnvakt åt Hanna och Felix. Det gick jätte bra och dom var hur snälla som helst.
Först åt vi lite pizza och kollade på junior vision song contest. Zacharias och Felix satt och spelade nått spel hela kvällen och jag och Hanna höll på med lego och kollade på mysteriet på greveholm. Sen när deras mamma och pappa kom hem så beställde dem en taxi åt oss även fast vi har gång avstånd hem, snällt av dem. Fick också 500kr. Kan ha de som lite extra fickpengar till Thailand!

image55

mys framför tvn

Nä, nu ger jag upp! Jag orkar inte plugga mer. Eller jag ska fortsätta när Lasse kommer hem för innebandyn men iallafall.
Nu blir det myspys framför tvn med mjukiskläder, en koppe té och en bra film ( Love actually ). Haha, tycker den är så rolig och jag älskar den lilla killen! Men det bästa i hela filmen är när den lilla flickan sjunger "all i want for christmas is you"!! Oh, älskar det !

http://www.youtube.com/watch?v=Pikz3DMhu54

paus

Idag har jag försökt pluggat matte men det går inge vidare. Kan inte koncentrera mig, vet inte om de beror på att jag är sjuk eller vad det är. Har ingen hemma som kan hjälpa mig heller, mamma har fått vinterkräksjukan och Lasse är i Gävle. Så när det inte går nå bra, orkar man verkligen inte mer! Vill bara bränna upp matteboken!

Fredag

Idag är det fredag och det betyder att det är idol final! För mig spelar de ingen roll om varken Amanda eller Marie vinner, båda är duktiga på olika sätt. Dessutom kommer båda få skivkontrakt iallfall.

Just nu ligger jag i sängen och myser med min katt Thelma, hon är överlycklig att jag har vart hemma hela veckan!
Hon är som ett plåster på mig hela tiden och om hon inte får uppmärksamet när jag kollar på tv eller sitter vid datorn sätter hon dig mitt framför så jag inte ser nått. Knäppa katt!


Present

Idag när mamma kom hem så hade hon köpt en tröst present till mig för att jag är sjuk, En ur fin guldig bikni, "jul" underkläder, smink och ett halsband. Tack! Nu känns det lite bättre iallafall. Det värsta är jag får inte pussas på flera veckor!! Hur ska de gå?!

Körtelfeber

Lite grejer om körtelfeber.
Man är sjuk ungefär 3 veckor men tröttheten sitter i, i flera månader efter. Man får inte hoppa runt eller någon för då kan mjälten spricka. Det smittar inte via luften utan bara saliv som tex kyssar eller om dricker ur samma glas.
Men hur har jag kunnat fått det då?!

Vill inte bara sjuk!!

va?!

I torsdags var jag hos doktorn eftersom jag hade så ont i halsen, men ingenting visade på proverna. ( han tog ej körtelfeber prov ) Sen hela helgen och nu igår har jag inte blivit bättre så vi tänkte att det är lika bra att gå och ta nya prover. De är väl en vanlig förskylning eller halsfluss, tänkte jag och mamma.
När vi kom ner på vårdcentralen så fick jag doktorn som hade i torsdags, så då begärde vi att få en annan för att jag inte gillar honom. Den nya dokton tog halsprov, blodprov och massa anda saker och de hela visade att jag har fått körtelfeber!!! Jag blev helt chockad och bara skrek ut, VA?! nej, jag kan ju inte ha fått körtelfeber?
Så nu kan jag inte ta min spruta inför thailand för då kommer min kropp krascha och levern tar stryk! Jag ska gå på efterkoll om 1½ - 2 veckor och kolla levern och lite saker. Ska även kolla om jag får åka till thailand?!
Varför ska jag åka på allt för ?!   

Önskelista 2007

Min önskelista 2007

Imac
Pengar
Presentkort
Smyckesträd
Smågrejer


image54


idol

Just nu ligger jag i sängen och kollar på alla idol repriser. Ganska kul faktiskt!

Idag har jag försökt och ringa vårdcentralen hela dagen för att jag ska åka dit och ta nya prover eftersom jag mår sämre. Men deras telefon hade typ pajat, fast till slut kom jag fram och då sa hon bara att jag skulle kolla imorgon mellan 9-10. De finns faktiskt folk som får i skolan och inte har tid med sånt? varför finns det inga tider efter skolan för?! Lite irreterande! Men men, jag får väl åka dit och missa halva skolan då.

Angående vår mentor som kom ner till oss och sa att hon skulle sluta. Så här skrev hon i sin blogg direkt efter, gulligt!

"Jag har nu haft mentorstimme med min mentorsklass och berättat för dom att jag ska byta jobb. Mitt hjärta är officiellt krossat... dom är världens gulligaste klass. Dom skulle gå upp till rektorn och protestera och en massa... Känns som om jag ångrar mig nu  :(


Ingen annan klass kommer kunna mäta sig mot dom... och ändå har jag bara varit mentor för dom i några månader... då kanske ni förstår vilken underbar klass det är!"


 


Ledsen

Vår mentor ska sluta :(
 Nu pågår en protestlista över att vi vill ha kvar våra lärare.

1:a advent

Idag är det första advent, känns inte som det eftersom vi inte har något julpynt hemma än. Vi har inte hunnit eftersom mamma har jobbat hela helgen. Det är ju ingen snö ute heller.
På en riktig julafton så ska man ha stor gran med massa paket under, julpynt och tända ljus. Men det blir lite annorlunda i år eftersom jag och älsklingen är i Thailand. Nog ingen som har kunnat ungå de! Så det blir väl att ligga på stranden och steka istället! Fast det ska bli riktigt skönt, jag känner att jag måste åka bort ett tag och vila upp mig.


image53
 

Täby centrum

Idag har jag varit i Täby centrum och shoppat lite. Blev en inspelningsbar DVD och ett 4gb usb-minne.
Jag var även inne på H&M en snabbis och kollade lite, hittade lite saker jag vill köpa me mig till Thailand. Måste ha nån fin klänning både till julafton och nyår!

I helgen har jag inte gjort nånting. Legat i sängen för de mesta och vilat. Min hals har blivit sämre och jag vaknade imorse av att jag knappt kunde andas. Så nu får jag ta slem lösande tabletter.

Ikväll blir det lugnt som vanligt. Kommer det nått bra på tv? Hoppas min älskling kommer efter hans match.
Juste imorn ska jag gå och fixa naglarna hos en tjej, de ska bli kul. Har inte gjort det sen balen i 9an. Måste göra de nu så jag kan få och fylla i dom innan jag åker till Thailand så håller dom sig fina där nere också.

När jag och Lasse var på ica idag såg jag att det har kommit en ny coca cola, "Cherry". Var bara tvungen att testa den men den smakade jätte äckligt. Inget i min smak direkt
.

image52

Sjuk

Klockan är fem och det är lördag. Jag ligger fortfarande i sängen och har inte gått upp än. Ganska skönt eftersom ja är sjuk och det har blivit ännu värre idag. De skulle kännas lite bättre om någon va hemma och pysslade om mig men alla är borta.

Idag är det den 1:a december och julkalendern börjar! Såg den dess värre inte men det går en repris klockan 18:30 på kanal 1. Mamma köpte två stycken julkalendrar till mig igår också, en vanlig choklad och en haribo, gott gott!

Juste, idag skule jag egentligen tagit min spruta inför thailand och eftersom både jag och pappas tjej va sjuka så blir det nästa helg.
NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT!! 20 DAGAR KVAR

RSS 2.0